Dacă mai aveți puțin timp, faceți loc pe lista de cumpărături pentru masa de Paște, pe lângă verdețuri, cozonaci și alte bunătăți, pentru un supliment pentru digestie, dar care, totodată, să ajute ficatul să facă față exceselor.
Recunosc, de mult timp apelez la liste pentru tot felul de activități, de la cele profesionale la cele gospodărești. Consider că astfel mă organizez mai bine și evit scăpările inerente și uneori, bifarea task-urilor mai dificile îmi aduce bucurie.
Iar ceva mai recent, pe listele de cumpăraturi s-au strecurat subtil dar ferm suplimentele alimentare, care ajută organismul să se echilibreze. Printre acestea, Sanohepatic.
Am ales acest produs ca să protejez ficatul, întrucât Sanohepatic Colesterol Plus susținâne funcționarea lui normală prin favorizarea eliminării toxinelor, totodată reducând și starea de oboseală. Conține fitoseroli, colină (o vitamină hidrosolubilă care contribuie la eliminarea substanțelor toxice și a metaboliților inutili acumulați în organism, înlesnind funcțiile ficatului), monacolină (o moleculă naturală extrasă din drojdia de orez roșu, care inhibă producerea de colesterol), acid folic și vitaminele B6 și B12.
Și cum procesul de digestie are și el nevoie de susținere, în general, dar mai ales în perioadele de sărbătoare, un membru nou din „familia Sanohepatic”, Sanohepatic digestie, ajută și el, prin ingredientele sale, la funcționarea normală a ficatului (colina), a tractului intestinal (anghinarea) și a funcției biliare (curcuma). Pe lângă toate acestea, combinația de extracte de fenicul, mentă și mușețel contribuie la o digestie normală și la evitarea tulburărilor digestive ușoare, cum este senzația de sațietate și distensia abdominală.
Ficatul este „uzina” cu foc continuu a organismului, organ vital și complex capabil săîndeplinească peste 500 de funcții. De la sinteza și secreția de bilă, la procesarea și stocarea nutrienților (proteine, lipide, vitamine, minerale), de la metabolizarea produșilor de degradare a globulelor roșii la metabolizarea colesterolului. Din păcate, realizăm cât de importantă este sănătatea ficatului abia atunci când ea este afectată, lucru care impactează întregul organism. Și asta pentru că un ficat care nu mai funcționează așa cum ar trebui, nu mai reușește să prelucreze substanțele nocive care ajung în sânge. Iar în condițiile stilului de viață modern, din care nu lipsesc consumul de cafea și/sau alcool, fumatul, alimentația bogată în E-uri, administrarea de medicamente, stresul și oboseala, ficatul este permanent expus riscurilor de îmbolnăvire.
Iată care sunt cele mai bune sfaturi pentru cei care au probleme cu nivelul de colesterol din sânge, dar și pentru cei care nu vor să aibă astfel de probleme:
Pentru un Paște cu adevărat fericit și liniștit faceți ceea ce știți că vă priește, dar aruncați o privire pe www.sanohepatic.ro.