Vegeta Natur, ca să fie bucurie în orice farfurie!

Știrile despre costul “coșului de Paște” ocupă locuri privilegiate în programele televiziunilor și ale celorlalte canale de informare. Ascultăm fără voie cum au explodat prețurile alimentelor și cât de mult ne va costa masa festivă. Dar modul în care ajustăm listele de cumpărături ca să ne adaptăm realității depinde de fiecare dintre noi. 

Departe de mine intenția de a vă impune soluții de reducere a cheltuielilor legate de Sărbătoarea Pascală, în primul rând pentru că nu cred că există o soluție universal valabilă.
Dar știu din experiență că ingredientele de calitate, chiar și în cantităti mici, garantează succesul preparatelor realizate cu atenție și un dram de iubire. Iar dacă vreți să dați un gust delicios preparatelor, este suficient să folosiți condimente de calitate.

Spre exemplu, friptura. La cuptor sau pe grătar, carnea are mereu nevoie de magia pe care Vegeta o poate oferi: amestecuri perfect proporționate de condimente și ierburi aromate care să o transforme într-un deliciu culinar.
Și, din fericire, Vegeta are de toate: Vegeta Natur Condimente pentru pui auriu, cu curcuma, chimen, coriandru, scorțișoară, chilli, usturoi și sare de mare.

Sau pentru cei mai înclinați spre vegetarianism, care consumă pește, există Vegeta Natur Condimente pentru peste, alb sau gras, oceanic sau de apă dulce, și oricum îl doriți: fript, la cuptor sau fiert. Iar lângă pește merg de minune câțiva cartofi aromați cu Vegeta Natur Condimente pentru cartofi.

În fine, cred că ați prins ideea, există condimente cam pentru orice ați dori să preparați, iar dacă aveți miel, există condimente și pentru el! 

Să fie bucurie, pace și armonie! 

 

Leave a Reply