Sneak peak al noului sezon la ANSON’S ȋn Sun Plaza

ANSON’S, parte a Grupului Peek & Cloppenburg, magazinul de modă din Sun Plaza dedicat exclusiv bărbaților, şi-a propus ȋi pregătească pe domni pentru sezonul următor cu noile colectii Boss, Hugo, Joop, Karl, Michael Kors, Armani Exchange, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein dar şi cu branduri exclusive precum Review, Mc Neal, Jakes şi Christian Berg.

 Deși ne bucurăm din plin de vară, domnii mai prevăzători și fashion addicted au deja în vedere câteva piese care trebuie să ȋși facă loc ȋn dressing-ul lor. Beige, caramel, verde inchis, aramiu, nuante care inspiră, așezate pe texturi comfortabile, menite să facă o tranziţie între anotimpuri cu stil şi eleganţă.

“Back to office” poate nu este cel mai plăcut gând după o vară extraordinară, dar asortat cu un sacou Armani sau Cristian Berg, sau cu o jachetă de piele Boss, la o pereche clasică de jeans şi un tricou sau cămaşă, poţi ȋncepe un nou capitol ȋntr-un mod mult mai optimist şcu un vibe fresh.

Să nu uităm că nu ne ȋntoarcem doar la serviciu, ci şi la vibranta viaţă a oraşului: concerte, redeschideri de localuri, evenimente sociale, noua stagiune la teatru şi opera, petreceri ȋn weekend şnoi idei pentru escapade de weekend vibrante

Cardiganul este o piesă de rezistenţă preferată de mulţi domni, dar dacă apreciezi stilul smart-casual, ai putea ȋncerca un trench pentru a explora orasulPentru zile pline de ȋntalniri ar prinde bine o geantă clasică pentru laptop şi agendă, iar ȋn weekend rucsacul versatil pentru drumeţii pe munte, dar potrivit şi pentru excursii ȋn orașele din Europa care nu au fost încă vizitate şi plăcutele sesiuni de shopping aferente.

Diversitatea de produse de  la ANSON`S satisface şi cele mai pretenţioase gusturi ȋn materie de fashion.
Inspiră-te din gama largă de branduri internaționale și exclusive într-un mediu vestimentar relaxant, de ultimă generație, bucurându-te în același timp de consultanță extrem de competentă. 
Te poți îndrăgosti de nuanțele de caramel, paleta clasică de beige-uri, off white, maro ȋnchis, greige, verde kaki, pudrat sau vibrant şi bucură-te de simplicitate ȋn tăieturi, materiale de calitate, fine şplăcute pentru piele.

Leave a Reply