Consultații gratuite și reduceri de preț la Optică Medicală Clarfon

Odată cu schimbarea modului de viață, simțurile noastre au început să fie solicitate în mod diferit. Dintre acestea vederea are cel mai mul de suferit. Numărul persoanelor cu probleme de vedere va crește constant în deceniile următoare, conform medicilor oftalmologi. 

Miopia este principala afecțiune oftalmologică care îi afectează în primul rând pe copii. În lipsa controlului de specialitate și a unui tratament adecvat defectul de vedere se poate agrava cu rapiditate. În acest sens, conform specialiștilor, mai mult de jumătate dintre români nu au făcut un control preventiv.

În anul 2020, aproape 400 de milioane de europeni sufereau de miopie, însă se estimează că numărul lor va depăși 500 de milioane până în 2030, potrivit unui studiu făcut de Societatea Europeană de Oftalmologie în colaborare cu Institutul Internațional de Miopie.

Optică Medicală Clarfon vine în întâmpinarea celor cu afecțiuni de vedere și oferă în regim gratuit verificarea acuității vizuale. Totodată echipa Clarfon oferă sfaturi pentru găsirea unor ochelari care să se potrivească cel mai bine cu fizionomia cumpărătorului.

În orice cabinet de Optică Medicală Clarfon, se poate beneficia de un consult gratuit al acuității vizuale, de o reducere de 50% la ramele de ochelari, precum Ray Ban sau Vogue, și de 20% reducere la lentilele de contact.

 

Leave a Reply