Confort casnic cu espressorul profesional WMF Perfection

WMF, lider mondial în producția de espressoare profesionale, a lansat WMF Perfection în România, un aparat care oferă experiența desăvârșită a unei cafele premium și stabilește noi standarde pentru prepararea zilnică a licoarei negre.

Duque Jose Fernando, Marketing Manager Groupe SEB, a afirmat cu ocazia lansării că „secretul fiecărei cafele de excepție ale aparatului WMF Perfection stă în cei peste 170 de ani de experiență. Este o sumă de caracteristici și tehnologie ce oferă un grad incomparabil de confort în privința preparării cafelei – o adevărată plăcere pentru simțuri”.

WMF Perfection este un espressor premium, estetic și exclusivist, realizat din Cromargan®, care combină numeroase opțiuni de personalizare și un design uimitor care se integrează perfect chiar și în cel mai sofisticat decor.

Experiența plăcută începe de la prima atingere. Comenzile se dau prin intermediul unui display LED tactil și intuitiv, cu un set clar de pictograme. Se pot selecta până la 10 profiluri individuale pentru diferite preferințe de cafea și poți personaliza nelimitat, de la nivelul de măcinare, intensitatea aromei și cantitatea de apă, până la prepararea cu sau fără lapte.

Sistemul de Aromă ajută la evidențierea aromei bogate și naturale a cafelei iar tehnologia WMF Double Thermoblock permite controlul precis al temperaturii în timpul preparării și obținerea unui lapte spumat cremos.

 „O cafea de calitate nu reprezintă un moft, ci devine acel catalizator care ne conferă vitalitate și ne garantează buna dispoziție. Pentru prima dată, putem aduce în căminul oamenilor această experiență luxuriantă și reconfortantă al aparatului WMF Perfection, astfel încât fiecare moment de savurat cafeaua să fie desăvâșit”, a declarat la rândul ei Adriana Maxim, Trade Marketing Manager Groupe SEB SCE.

În România, gama de espressoare WMF poate poate fi achiziționată din rețeaua magazinelor  Altex, pe Altex.ro si WMF.ro

Pentru WMF, plăcerea cafelei combină liniștea cu celebrarea simțurilor – ocazie pe care fiecare dintre noi o savurează individual. 

Leave a Reply