Noua gamă de arome de cameră de la Sabon aduce parfumul naturii, acasă

Dacă ți-ai imaginat că ai putea avea parfumul unei flori preferate la tine acasă, în absența respectivei flori, Sabon ți-a anticipat și împlinit dorința. Noua gamă de difuzoare de aromă de la SABON îți umple casa cu parfumul celor mai magnifice grădini din lume.

 12 noi parfumuri inspirate de aromele SABON cele mai îndrăgite surprind nuanțele cele mai fascinante ale naturii și umplu fiecare cameră cu arome încântătoareAceste minunate parfumuri cu esențe de flori îți umplu casa cu notele lor feerice, de poezie, oferind un strop de magie fiecărui spațiu interior. Este ca o călătorie imaginară a spiritului și simțurilor prin câmpurile înflorite ale bucuriei și armoniei.

Cu o nouă combinație de note de parfum, pentru o mai mare durabilitate,și cu un ambalaj de sticlă cu design nou, care servește și ca element decorativ, noua linie de difuzoare de aromă oferă câte un răsfăț minunat fiecărei încăperi.

Iasomie & Zambilă albastră – Floral & Luminos

Inspirat de legendarul parfum de iasomie SABON și accentuat cu note de zambile albastre, pentru a oferi un plus de optimism oricărui spațiu interior, acest parfum evocă o încântătoare atmosferă de primăvară. Compoziția sa subtilă îmbrățișează iasomia înflorită și alte note florale, lăcrămioarele și accentele verzi, pentru a crea un sentiment de exuberanță. Echilibrul perfect este găsit între tuberoza cremoasă și tandrețea zambilei albastre.

Trei esențe de bazăZambilă albastrăIasomie Lemn de santal

Green Rose & Magnolie – Floral & Fresh

Delicată și strălucitoare, această compoziție florală splendidă a fost inspirată de parfumul emblematic Green Rose de la SABON și evidențiază aspectul botanic al trandafirului, accentuându-l cu note de magnolie albă. Magnolia potențează delicatețea acestui parfum îndrăgit și familiar, asigurându-se că va crea momente de autentic rafinament în orice spațiu interior, iar nota de coji de citrice oferă un aer irezistibil acestui parfum proaspăt.

 Trei esențe de bazăSuc de citrice – Magnolie albă – Flori albe

Paciuli Lavandă Vanilie – Învăluire orientală

Legendara aromă Paciuli Lavandă Vanilie face istorie la SABON încă din 1997. Acest parfum emblematic oferă o prospețime radiantă oricărui spațiu interior, cu lavanda iluminată de o notă fină de eucalipt. Notele luxoase de boabe de tonka se amestecă cu dulceața cremoasă a lemnului de santal și a vaniliei. Aceste arome delicate te învăluie în paciuli sofisticat și labdanum, lăsând în aer o senzație unică de confort și senzualitate.

Trei esențe de bazăVanilie – Lavandin – Paciuli

Rose Tea & Violete – Floral & Pudrat

Acum este momentul să meditezi și să evadezi în propria ta imaginație, îmbrățișată cu blândețe de parfumul emblematic de ceai de trandafir marca SABON și de notele blânde de violetă. Acest parfum radiant cu inflexiuni florale delicate aduce bucurie în orice încăpere. O creație floral-pudrată care te înfășoară într-un cocon confortabil.

Trei esențe de bazăMandarină – Trandafir – Zmeură

 White Tea & Osmanthus – Citric & Fresh

Înnobilat de finețea aromei White Tea de la SABON și de floarea emblematică de osmanthus, acest parfum este plin de esențe florale cremoase plus o atingere delicatăde caise. Am ales să-i elevăm vibrația cu iasomie elegantă, în timp ce parfumul de bază rămâne la fel de citric și fresh ca originalul, cultivând momente autentice de bucurie.

Trei esențe de bazăIasomie – Osmanthus – Cimbru

Citrus Blossom & Bergamotă – Citric & Luminos

Echilibrand calmul și prospețimea, acest parfum este inspirat de aroma emblematicăCitrus Blossom de la SABON, cu note de bergamotă stralucitoare adaugate pentru a spori aerul vesel în orice spațiu interior. Relaxează-te cu un parfum care te va împrospăta subtil cu bergamotă acidulată alături de fațete delicate dulci de floare de portocal și piersici. Evadează într-un moment pur de serenitate.

Trei esențe de bazăBergamotă – Floare de Portocal – Paciuli

Ginger Orange & Limetă acidulată – Fructat & Tonic

Inspirat de aroma emblematică Ginger Orange de la SABON, acest parfum strălucitor revigorează orice încăpere cu accentele sale efervescente de limetă acidulată. Notele strălucitoare de portocale și lime kaffir se combină cu ghimbirul revigorant pentru a crea o senzație de tandră bunăstare. Dulce și citric, parfumul delicat introduce subtil o fațetă revitalizantă, deschizând ușa celor mai fericite senzații.

Trei esențe de bazăLime – Portocală – Iris

Lavender Apple & Floare de anason – Fructat & Natural

Adu bucurie în orice spațiu interior cu această abordare unică a aromei emblematice Lavandă Măr de la SABON, acum accentuată cu floare de anason. Prin balansullavandei cu floarea de anason, parfumul devine și mai proaspăt, mai ales prin prezența unei note solare de mandarina. Prospețimea camforică a lavandei în această compoziție încântătoare se combină cu mandarina pentru a înfrumuseța difuzia parfumului cu acorduri de măr verde.

Trei esențe de bazăMandarină – Lavandă – Mosc

 Mango Kiwi & Fructul pasiunii

Fructat & Exotic

Lăsați-vă captivați de intensitatea fructelor exotice și de prospețimea kiwi-ului din acest parfum vesel, inspirat de iconica aromă Mango Kiwi și accentuat cu fructul pasiunii. Mangoul delicios de proaspăt și voluptuos se află în centrul acestui parfum tonic, gata să imprime orice spațiu interior cu un miros proaspăt fructat. Rotunjimea acestui parfum se perpetuează la bază datorită aromelor gurmande sublimate de o notă de piersică somptuoasă.

Trei esențe de bazăKiwi – Mango – Piersică

Floare de cireș  & Pară – Floral & Delicios

Inspirat de prospețimea florilor de cireș și accentuat cu frunze delicate de ceai alb, acest parfum delicios infuzează orice spațiu interior cu bucurie reînnoită. Orientând aroma spre floarea de cireș atemporală și minimalismul curat al ceaiului alb, parfumul celebrează rafinamentul floral alături de trandafirul înrourat și para coaptă.

Trei esențe de bazăFrunze de ceai alb – Floare de cireș – Mosc

White Musk & Bujor – Floral & Muscat

Transportându-te într-un univers floral, această compoziție rafinată este inspirată de parfumul emblematic White Musk de la SABON și accentuată cu o inimă rafinată de flori de bujor. Aceste note se completează și se potențează fin unele pe altele, cultivând exuberanța în orice interior. Apoi, lemnul de santal lasă o amprentă lemnoasă și intensă, oferind forțe noi acestei minunate creații olfactive.

Trei esențe de bazăVioletă – Mosc Alb – Bujor

Gentleman – Citric & Aromatic

Un nou Gentleman pentru o nouă identitate îndrăzneață, dar elegantă. Legendara aromă Gentleman de la SABON a fost acum accentuată cu rozmarin, precum și cu parfum Fougere de paciuli, mușchi și chihlimbar, pentru mai multă personalitate. Acesta este noul SABON Gentleman: curat, masculin, modern și elegant.

 Trei esențe de bazăBergamotă – Floare Albă – Lemn de santal (245ml)

 

Leave a Reply