Huna Retreat, ocazia perfectă de a dobândi echilibrul fizic, emoțional și spiritual.

Huna Retreat oferă ocazia de a descoperi „secretulconectării cu sinele care a rezistat testului timpului de peste 35.000 de ani. ReTreatul Huna va fi găzduit de pensiunea Art 1000 situată în pitoreasca localitate Poieni din județul Cluj, în perioada 11-15 Octombrie 2023.

Huna, vechea filozofie hawaiiană, este cunoscută ca fiind una dintre primele învățături ale lumii. Deși veche de peste 35.000 de ani, impactul acestei filozofii asupra înțelegerii moderne a sănătății și spiritualității holistice nu a fost niciodată maiactuală. Această filozofie ne oferă o colecție de practici și credințe derivate din cultura tradițională hawaiiană care promovează echilibrul fizic, emoțional și spiritual.

În filozofia huna există trei aspecte principaleatitudini mentale față de diferite situații, meditație și respirație șivindecare energetică. Prin înțelegerea acestor componente de bază, fiecare dintre noi ne putem reprograma în mod eficient mintea subconștientă pentru a ne bucura de beneficii precum abilități de comunicare și bunăstare îmbunătățite.

Huna provine din insulele Hawaii care înseamnăLocuiesc în energia supremă a vieții la care am acces cu fiecare respirație, oricând, oriunde.” „Ha” înseamnă respirație, „waiînseamnăapă, dar este și un cod pentru „Mana” sau energia vieții, iar„‘iînseamnă suprem. Cele mai puternice tehnici din Huna sunt respirația și meditația. Poporul Hawaiian știe de zeci de mii de ani cel mai rapid mod de a ne schimba starea emoțională, de a deveni calmi, echilibrați și centrați constă înschimbarea modului de respirație.

 

Gina Veveriță, Master Trainer în NLP, Trainer TLT®, Coaching și Hipnoză și inițiata în Huna de mai bine de 10 ani,   invită într-un retreat unic, descoperițisecretulîmputernicirii și conectării cu sinele care a rezistat testului timpului de peste 35.000 de ani.

“Huna este o veche practică spirituală hawaiană de vindecare și reconciliere, care se bazează pe principiul totul înuniversoameni, plante, animaleeste conectat printr-o ierarhie de energii ancestrale. Această cale spirituală ne oferă o conexiune profundă cu o înțelepciune superioară, permițându-ne creșterea spirituală și vindecarea. Înțelegând cele 3 minți (minte inconștientă/minte subconștientă/minte conștientă) precum și cele 4 corpuri (corp fizic/corpemoțional/corp mental/corp spiritual) din învățătura Huna, fiecare dintre noi putem învăța ne folosim întregul potențial, trăim în echilibru și ne ghidăm după principii de viață sănătoase. Înțelegerea emoțiilor, atenția la gânduri, reflectarea asupra conexiunilor dintre corp și minte șiconștientizarea mediului din jur sunt câteva idei importantedin Huna. În cele din urmă, huna ne învață armonia cu noiînșine și unii cu alții, ajutându-ne creștem personal șispiritual. Prin practicarea acestui stil de viață, acționăm înconcordanță cu cunoștințele din interiorul nostru care ne ghidează pe calea către dezvoltarea personală.” – Gina Veveriță, inițiat în Huna.

ReTreatul Huna va fi găzduit de pensiunea Art 1000 situată în pitoreasca localitate Poieni din județul Cluj, în perioada 11-15 Octombrie 2023. Acest sanctuar de liniște și armonie oferă un cadru perfect pentru a explora profunzimile învățăturilor Huna, înconjurați de peisaje fermecătoare și atmosferă relaxantă. Sub îndrumare experimentată, veți dobândi instrumente valoroase pentru echilibrarea energiilor, eliberarea emoțiilor refulate, înțelegerea tiparelor de gândire, astfel încât creați o conexiune profund autentică cu sinele și cu energia vitală a vieții.

Când am descoperit Huna am simțit sunt mai aproape de adevărul personal. Inițierea în această practică a fost o poartă prin care m-am conectat cu linia descendenților… o activare a capacității de a folosi simbolurile și energia. De când am integrat Huna în viața mea, gândirea mea e maiclară, se bazează pe principiile atât de simple și, totuși, profunde ale Huna. Îmi aliniez vibrația imediat ceconștientizez e necesar. Orice gând se manifestă aproapeinstantaneu. Fac totul cu integritate, cu dragoste păstrându-mi granițele personale. Ce face Huna pentru noi? Huna răspunde la întrebări profunde, silențioase, dar persistente, ale vocii interioare: Sunt cu adevărat fericit(ă)? , Care estesensul vieții mele?, Trăiesc așa cum ar trebui?, Ce fac cu viațamea?, De ce aflu aici, în situația actuală?.   invit redescoperiți puterea interioară în cadrul unui ReTreat Huna, unic în România, unde veți explora vechile principii și tehniciHuna pentru a (re)descoperi puterea interioară și a conecta cu esența vieții. Înțelepciunea ancestrală Hawaiiană ne învață trăim în armonie cu noi înșine, cu ceilalți și cu natura înconjurătoare, iar eu sunt onorată pot împărtășesc secretul după care poporul Hawaiian trăia și la care acum avem acces: „Nu face rău niciodată. Ajutăîntotdeauna.” – Gina Veveriță –  Inițiat în Huna, Master Trainer în NLP, Trainer TLT®, Coaching și Hipnoză.

Mai multe detalii despre cum puteți înscrie la retreat, inclusiv programul și temele zilnice, pe secretulhuna.ro. Locurile sunt limitate.  

 

Gina Veveriță a studiat timp de 7 ani la școala Tad James Co, din Las Vegas, SUA și are o experiență de peste 10 de ani în care aplică NLP la nivel internațional. Este certificată Master Trainer în NLP șiTrainer TLT, Coaching și Hipnoză, este life și business coach, a călătorit în lumea întreagă și are o cunoaștere vastă a comportamentelor din diferite culturi este pasionată de șah, a practicat acest sport timp de 20 ani în competițiiinternaționale. A desfășurat cursuri de formare în multecompanii importante din țară și este antreprenor de succes din 1995.

 

Leave a Reply