Rita Ora, de la fan al produselor Primark, la un parteneriat multisezonier

Retailerul internațional de modă Primark anunță noua sa colaborare cu Rita Ora, superstar de talie mondiala și fashion icon. Prin acest demers, vedeta care a îndrăgit dintotdeauna acest brand, oferă clienților Primark ocazia de a cumpăra articole în stilul ei consacrat, la prețuri accesibile. Prima colecție Rita Ora x Primark va fi disponibilă în toate magazine Primark din cele 16 piețe începând de marți, 19 septembrie.

După un weekend în care branding-ul “all black” al vitrinelor tuturor magazinelor a generat suspans în rândul clienților, Primark a lansat ieri Rita Ora x Primark: o noua linie de modă versatila, la care se lucrează de aproape doi ani. Toate piesele sunt concepute în așa fel încât să devină articole de îmbrăcăminte indispensabile și atemporale, ce pot fi îndrăgite și purtate sezon după sezon. Colaborarea îmbină dragostea pentru modă a Ritei cu istoria de peste 50 de ani a Primark, care oferă produse esențiale, de calitate și cele mai noi tendințe, la cel mai bun preț din magazinele de profil.

În legătură cu acest parteneriat, Rita Ora a declarat: „De-a lungul vieții mele, mi-am dorit întotdeauna să fiu elegantă, iar când eram mai tânără nu aș fi putut face asta fără Primark. Întotdeauna puteam să mă încadrez în buget cu multe articole grozave de la Primark. Sincer, atunci am învățat cu adevărat să fiu creativă și să mă joc cu moda. Realizarea acestei colecții cu Primark a fost o experiență profund nostalgică pentru mine și abia aștept că lumea să o descopere!”

Cântăreață și compozitoare de renume, Rita a fost dintotdeauna un fan și o clientă fidelă Primark: de la primele sesiuni de shopping împreună cu familia, în copilărie, până la cele din timpul adolescenței, alături de prieteni, în magazinul Primark din Hammersmith, vestul Londrei, a ajuns să îndrăgească brandul și faptul că le permite clienților să aibă acces la un stil de bună calitate, indiferent de buget. În ultimii doi ani, Rita și Primark au colaborat îndeaproape, artista fiind implicată în fiecare etapă a procesului, de la design până la realizarea colecției. De asemenea, Rita și-a dorit să afle cât mai multe despre Primark și a făcut o vizită în India pentru a afla mai multe despre programul Primark pentru Bumbac Sustenabil.

Jermaine Lapwood, Director of Future Trends and Innovation în cadrul Primark, a declarat: „Într-o lume marcată de colaborări, parteneriatele trebuie, mai mult că oricând, să se bazeze pe autenticitate și conexiune reală. Știam de multa vreme că Rita este fan Primark, dar abia când ne-am întâlnit cu ea în urmă cu aproape doi ani și am stat de vorbă, ne-am dat seama cât de mult iubește acest brand. Chimia instantanee a fost de netăgăduit, iar astăzi, după luni de colaborare, sunt foarte mândru să vă prezint Rita Ora x Primark. Atât Primark, cât și Rita s-au întrecut pe sine și sper că aceasta colecție să le permită clienților să fie autentici și să-și exprime stilul propriu, inspirați de Rita.”

Leave a Reply