Cori Grămescu a lansat programul de slăbire accelerată Better Body

Cori Grămescu, nutriționist și instructor de pilates a lansat un program de slăbire accelerată pentru femeile cu obezitate, care facilitează pierderea a 5% din greutatea corporală pe lună printr-o dietă personalizată, program de sport și printr-o metodă revoluționară de coaching pentru un lifestyle sănătos – Better Body.

Rezultatul unei cariere de 18 ani în sportul și nutriția pentru amatori, programul creat de Cori Gramescu le ajută pe femeile care doresc să scape de obezitate să reușească să facă o schimbare profundă și de durată în alegerile lor de zi cu zi. În paralel cu modulele de educație nutrițională, practici somatice și programul individual de sport, Better Body aduce în premieră sesiuni de mentoratîmpreună cu cliente care au parcurs cu succes slăbiri masiveprin metode naturale și referat de către o echipă medicalămultidisciplinară (endocrinologie, diabet, cardiologie, ginecologie) care să le asigure clientelor un parcurs lin șisatisfăcător.

 

Cori Grămescu a reușit de-a lungul unei cariere de 18 ani să ajute peste 35.000 de oameni să-și schimbe viețile, să ajungă la greutatea dorită, fără epuizare și fără înfometare. Anul acesta a lansat prima sa carte – “Vindecarea relației cu mâncarea și cu propriul corp”. O poveste personală despre sănătate și echilibru, o carte cu recomandări și sfaturi atât din zona de sport, cât și din zona de nutriție, dar și prima carte din România cu un cerc de suportpentru toți cititorii.

Mai mult decât o carte despre nutriție, este povestea unui om care s-a luptat cu kilogramele în plus și a câștigat, o invitațiedeschisă pe care Cori o lansează tuturor cititorilor care vor sădescopere secretele pentru un trup sănătos și o inimăbucuroasă. În carte veți descoperi răspunsuri la întrebăridespre cum și ce trebuie să mâncam, dacă vrem să fim înformă, despre cum putem alege obiective realiste pentrutransformare, dar și despre modul în care stresul ne afectează digestia sau despre cum putem pune capăt mâncatului emoțional.

Leave a Reply