Molekin® Imuno SHOTS, triplă protecție pentru imunitate

Considerăm că ne-am pus la adăpost și am realizat cele necesare pentru a trece cu bine peste iarnă, atunci când am făcut un mic (sau mare) stoc de conserve și fructe, am încălțat corespunzător automobilul și am pregătit o vestimentație mai călduroasă. Dar ne-am amintit să ne pregătim și propriul oganism pentru această schimbare de anotimp? 

Zilele mai scurte, variațiile mari de temperatură de la zi la noapte, perioadele foarte reci, precum și expunerea redusă la soare, pot avea un impact semnificativ asupra stării noastre de sănătate și a stării de bine din fiecare zi. De aceea, pentru a traversa cu bine lunile reci ale anului, trebuie să ne “echipăm” și cu vitaminele adecvate!

Confortul casei noastre primitoare și al hainelor groase ne pot da impresia că ne păstrăm confortul zilnic necesar organismului. Însă atunci când vremea devine mai neprietenoasă, variațiile de temperatură nu numai că pot pune presiune asupra mecanismelor noastre de termoreglare, ci pot ne afecteze gradual și sistemul imunitar, starea psihică și emoțională. În plus, suntem tentați să facem mai puțină mișcare și să consumăm mai puține fructe și legume proaspete. Toate acestea pot conduce la slăbirea sistemului nostru imunitar și pot accentua astfel predispoziția către infecții respiratorii și alte afecțiuni specifice lunilor de iarnă. Ne putem confrunta de asemenea cu stări de oboseală repetate, dificultate la concentrare și deshidratare a pielii.

 

Ceea ce trebuie să reții este că toate aceste simptome pot fi prevenite eficient și ușor cu un aport optim de vitamina C, vitamina D și Zinc! Acești trei nutrienți esențiali pentru organismul nostru au o contribuție majoră asupra bunei funcționări a sistemului imunitar, contribuind considerabil la menținerea rezistenței fiziologice a organismului în lupta cu afecțiunile virale. În plus, această formulă nu se limitează doar la aspectele imunitare. Ea sprijină și formarea colagenului, contribuind astfel la menținerea supleței pielii, intens solicitate în zilele geroase sau cu vânt. Totodată, ajută la susținerea unui nivel optim de energie și la îmbunătățirea stării de bine generală. Acest lucru devine crucial în situațiile în care avem un stil de viață solicitant, ne simțim melancolici, extenuați, avem dificultăți de concentrare sau suntem predispusi la răceli frecvente.

 

Noul Molekin® Imuno SHOTS, sub formă de fiole monodoză, cu gust plăcut de portocală, sunt special concepute pentru a fi foarte ușor de administrat oriunde ai fi, și pentru a-ți asigura zi de zi aportul optim de vitamina C, vitamina D și Zinc! Le poți lua cu tine și le poți servi direct din fiolă sau adăugate în 100 ml de lichid.

Tripla acțiune a formulei atent echilibrate Molekin® Imuno SHOTS, cu 1000 mg vitamina C, 10 mg Zinc și 50 µg vitamina D, ajută la întărirea sistemului imunitar, consolidând bariera naturală a organismului împotriva agenților patogeni și menținând echilibrul fiziologic al organismului.

Conținutul ridicat de Vitamina C, cu rolul ei cel mai important, acela de stimulent al sistemului imunitar, poate contribui la reducerea duratei și severității răcelilor comune. Ea este de asemenea un aliat de încredere al femeilor cu vârsta de peste 35 de ani, deoarece previne efectele procesului de îmbătrânire a organismului. Este și un puternic antioxidant cu rol în protecția celulelor împotriva stresului oxidativ și contribuie deopotrivă la producția naturală de colagen. Iar atunci când sarcinile zilnice ne obosesc suplimentar, tot vitamina C este cea care ne ajută prinreducerea stărilor de oboseală.

Deoarece iarna suntem mai puțin expuși la soare, poate apărea deficitul de vitamina D, el fiind mult mai frecvent în rândul femeilor decât al bărbaților. Aportul adecvat de vitamina D dinMolekin® Imuno SHOTS te va ajuta să-ți menții echilibrul emoțional și o stare generală de bine de-a lungul zilelor înnorate și cu agenda de lucru încărcată, deoarece contribuie la furnizarea de energie. Iar în plus, este recunoscută pentru rolul ei deosebit de util în combaterea simptomelor osteoporozei. Ea contribuie la menținerea sănătății sistemului osos și la menținerea funcției normale a sistemului muscular.

În sezonul rece, când riscul de infecții respiratorii este mai mare, asigurarea unui aport adecvat de zinc poate contribui la reducerea predispoziției la boli și la accelerarea procesului de vindecare. Formula complexă Molekin® Imuno SHOTS îți asigură și necesarul zilnic de Zinc, esențial pentru buna funcționare a celulelor albe din sânge și în producerea și activarea limfocitelor T, componente-cheie ale sistemului imunitar.

În ciuda provocărilor pe care le aduce sezonul rece organismului nostru, cu o singură fiolă pe zi de Molekin® Imuno SHOTS (25 ml) îi oferi sistemului tău imunitar suportul de care are nevoie pentru a parcurge mai ușor și mai sănătos această perioadă
Sursa foto: freepick.com

Leave a Reply