Adrian din România, țara profesioniștilor disperați

Criza este scuza unanim acceptată, atunci când vine vorba despre umilințele pe care mulți dintre cei stăpâni pe meseria lor, acceptă să le suporte, pentru a-și mai putea câștiga traiul într-o țară profund coruptă.  
Câți dintre Dumneavoastră ați acceptat să vă înjosiți profesional, prestând în condiții inumane și periculoase, pentru că cei aflați la ” butoane” știu că pot conta pe disperarea voastră? Vă mai amintiți când v-ați simțit apreciați, mândri de priceperea voastră?
Există o clasă a celor care știu să facă lucruri, dar nu au loc într-o societate care nu cunoaște criterii de meritocrație.  
Societatea aceasta distruge valorile.
Poate azi vărsați o lacrimă pentru Adrian Iovan, dar dincolo de drama lui se află cea a tuturor profesioniștilor care, presați de nevoi specifice bazei piramidei lui Maslow, acceptă condiții pe care omologi ai lor din țări “mai europene” nici măcar  nu le-ar lua în calcul.
Salvarea ar putea veni din partea societății civile, sau adaptat la cazul nostru, din partea celor care au participat voluntar la operațiunile de salvare.
Reflectați, vă rog!

  

Leave a Reply