Arta de a fi…Valentina Pelinel

Reflectoare, podium, ținute speciale, pantofi și poșete de designer, stiliști care roiesc în jurul tău. Orice femeie se plasează în astfel de ipostaze la un moment dat, măcar în imaginația sa. Și nu de puține ori, un astfel de vis dinamizează și cea mai prozaică sau placidă persoană.

valentina-pelinel1Printre româncele renumite pentru frumusețea lor se numără și Valentina Pelinel, care recent a decis să împartă din secretele farmecului său, ajutată fiind de specialiști din domeniul modei și al sănătății. Seria conferințelor sale se deschide cu o întâlnire în data de 25 iunie 2015, ora 18:00, la The Library (Sos. Fabrica de Glucoză, nr. 21), iar toți cei care aspiră la stilul de viață al vedetei sunt așteptați să participe.

Sigur că nu suntem toate dive, dar stilul se perfecționează în timp, prin acumulare de informații și exercițiu. Instrumente din ce în ce mai sofisticate ne stau la îndemână, trebuie doar să primim manualul de întrebuințare, din mâna profesioniștilor. Restul ține de bun gust, inspirație și dexteritate.

Leave a Reply