Liniile aeriene sârbești, o alternativă rezonabilă

Am călătorit recent cu AIR SERBIA, iar ceea ce urmează ar putea părea un advertorial, dar nu este.

Air SerbiaEste o relatare obiectivă, a unui pasager relativ frecvent al liniilor aeriene europene. De la procesul de rezervare și până la coborârea din avion, această experiență a fost una mai mult decât satisfăcătoare, ba chiar plăcută, aș putea spune.

Noua abordare față de client a fost introdusă odată cu rebrenduirea din 2013, când împreună cu schimbarea numelui, Air Serbia, compania a îmbunătățit flota, a adăugat un Airbus (recondiționat) și a aplelat la o nouă companie de catering.

 

Atitudinea personalului de bord și ținuta lor impecabilă, mâncarea acceptabilă, grija pentru detalii, dar mai ales zâmbetul imperturbabil al frumoaselor însoțitoare de bord, fac călătoria extrem de plăcută.

BeogradRecunosc, aeroportul din Beograd nu este cel mai plăcut loc pentru petrecerea câtorva ore, între zboruri. Atmosfera e balcanică, nu ai ce face!

Dar să nu uităm că peste Serbia a trecut un război, încheiat în 1999 și sunt alte companii care funcționează ca în anii ‘80, fără să fi avut acest handicap.

Drept urmare, eu intenționez să repet, mulțumesc!

Leave a Reply