Planuri de vacanță, cu Dana Săvuică

Gale, lansări, conferințe, frenezie maximă în ultimele două săptămâni viabile ale sezonului de evenimente.

Apoi vine binemeritata vacanță, căldura se va așterne ca un blur și totul se va desfășura au relanti. Dar aceste două săptămâni trebuie exploatate la maximum, așa că nu este de mirare când auzi anumite persoane din branșă, afirmând că au programul fixat pe ore, până aproape de mijlocul lunii iulie.

dana savuicaCu gândul la vacanță, Dana Săvuică “recidivează” în seria conferințelor Trăiește inteligent! și promite doritorilor că va dezvălui câte ceva despre cum să călătorești cu stil. A ales cu grijă partenerii (Samsonite, La Roche Posay, Meli Melo, Patio Studio, Perfect Tour, Travelforsenses, Niran Cosmetics, Alka, Editura Litera ) și locația- terasa Grand Combo, Băneasa Shopping City, iar pe 24 iunie, începând cu orele 19:30 Dana, împreună cu Alina și Norbert, specialiștii centrului comercial, vor oferi lecții de stil.

“Întotdeauna mă documentez despre destinațiile pe care vreau să le vizitez, intru pe site-uri și blog-uri de travel, citesc despre experiența altora, apoi merg la o agenție de turism pentru a-mi pregăti pas cu pas tot sejurul”,  mărturisește Dana.

Vacanța e pe mâini bune, deci!

Leave a Reply