Se poartă mobilitatea

Să fim dinamici, eficienți, mereu informați și “prezenți” pe toate planurile vieții noastre moderne este în sine, o provocare.

Dacă ținem cont de solicitările permanente la care suntem supuși, nu este de mirare că odată ajunși la vârsta de mijloc, simțim cumva că este din ce în ce mai greu să ținem pasul. Activitățile parcă se multiplică iar timpul devine din ce în ce mai comprimat. Drept urmare, începem tot mai des să contăm pe organismul nostru robust, sperăm noi, dorindu-ne permanent să ne ajute să facem față provocării.

trenMobilitatea, de care avem imperioasă nevoie, ne poate fi diminuată de ceva ce aproape nici nu conștientizam că există, deși 65% din persoanele adulte sunt afectate de ele, problemele articulare. Durerea, parcă apărută din senin, instalată la genunchi, șolduri, umeri poate genera un disconfort continuu, care scade capacitatea de concentrare, și chiar pe cea de a-ți desfășura normal activitățile zilnice.

Suntem permanent bombardați cu reclame despre remedii rapide, antiinflamatoare sau suplimente care fac minuni, dar aprofundarea informațiilor disponibile ne va demonstra că multe dintre ele nu tratează cauza, ci doar înlătură temporar durerea. Cu produsele Laboratoarelor Actafarma am avut experiențe plăcute încă de prin 2009, când în țara lor de origine, Spania, am descoperit REVIDOX, un produs care în 2011 a ajuns și în România.

Movial PlusAstfel încât, Movial Plus avea deja un avantaj semnificativ, atunci când mi-a fost recomandat. Spre deosebire de alte produse, el ajută efectiv la înlăturarea cauzelor și la refacerea țesutului afectat. Beneficiile formulei inovatoare pe care se bazează Movial Plus sunt în strânsă legătură cu ingredientele active din compoziția sa, întrucât stimulează producția proprie a organismului de colagen tip II și ajută la funcționalitatea și flexibilitatea articulațiilor.

Pentru că este vară, poate avem în plan ceva mai multă mișcare și ne dorim mobilitate, Movial Plus poate fi soluția. În plus, are avantajul unei singure administrări pe zi, deci nu putem uza de scuza că, uităm să-l luăm.

 

Leave a Reply