O înghițitură de prosecco

 

Un must- have al oricărui eveniment, înghițitura de prosecco (Mionetto), oferită joi seara la sosirea la cea de a treia conferință “Trăiește inteligent” a fost de fapt emblema întregului eveniment.

image
Efervescent, incitant, rafinat și antrenant s-au succedat momentele serii: defilarea modelelor în ținute office sau safari (Karen Millen, Max Mara Weekend), accesorizate cu produse Hispanitas, Hatson, Christina Diamonds și Samsonite. Apoi scurtele prezentari de produse sau servicii: l’Oreal (Clarisonic), Marionnaud și Stagio Style, care dau palpitații oricarei beauty addict.
Momentul savuros al serii a fost extragerea câștigătoarelor pentru premiile oferite de partenerii evenimentului, când Danei Savuică i s-a alăturat Patrick, băiatul în vârstă de 6 ani al Geaninei Ilieș.
Un puști fermecător, care s-a integrat perfect în atmosfera strălucitoare de la Perfect Tour Travel Boutique, gazda rafinatului eveniment.

image

Pentru că această seară remarcabilă trebuia să aiba un pretext, acesta a fost inspirat de revenirea din vacanță – “Back to office, dar cu gândul la vacanță”.
Pretext acceptat cu bucurie de către doamne, dovadă numărul extrem de mare de participante, printre care s-au aflat și Cristina Cioran, Simona Pătruleasa și Geanina Ilieș.

Doamnele s-au lăsat seduse de explicațiile oferite de Florin Voica, Președintele Asociației Sommelierilor din România, despre cum se alege vinul potrivit fiecărui moment.

Seara s-a sfârșit plăcut, cu sfaturi personalizate oferite de stiliștii și consultanții de beauty sau travel  prezenți.

 

Leave a Reply