Nostalgia anilor ’80

Dacă faceți parte dintre cei care doar au auzit despre cei mai dificili ani ai comunismului, anii ’80, declarația de mai jos poate părea o exagerare.

“Am ales această simbolistică pentru tot ceea ce era bun și cald în anii ’80. Pentru că noi încă mai eram copii sau adolescenți, pentru că părinții noștri erau tineri și relaxați. Pentru că nu se găsea nimic dar erau de toate. Pentru că lumea împarțea tot. Zâmbete, cărți, discuri, 2 lingurițe de zahăr” motivează Johann Pohrib, unul dintre inițiatorii proiectului.
Nu pot fi întru totul de acord, dar este adevărat că exista o oarecare solidaritate în fața “inamicului” comun, lipsurile de tot felul. Și pentru că nu exista libertate, ea se manifesta în special în tot ceea ce însemna artă.

imageCorina Chiriac, Mihai Constantinescu, Adrian Daminescu, Cătălin Crișan, Silvia Dumitrescu, Carmen Rădulescu, Anca Țurcașiu, Anastasia Lazariuc, acompaniați de orchestră, vor susține recitaluri live în aproape trei ore de spectacol. Spectacolul, care va avea loc pe 26 octombrie la Sala Palatului, reprezintă evenimentul de lansare oficială a comunității “80 la putere!”

Biletele s-au pus în vânzare online prin www.eventim.ro şi www.bilete.ro, precum și la toate punctele de vânzare ale acestora din Bucureşti, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

Leave a Reply