Cotabiță impune respect, inclusiv colegilor

Zilele trecute, Gabriel Cotabiță a fost prezent la lansarea colecției Poeme Boeme a Lizei Panait.
image4-300x269La fel cum a ales acesta să accepte și să-și înfrângă boala, cu discreție și demnitate, tot așa au înțeles să-l primească cei 500 de oaspeți prezenți la eveniment.
Evident că multe perechi de ochi și nenumărate obiective au fost îndreptate asupra artistului, dar dincolo de curiozitatea firească, nu au fost decât manifestări de admirație și respect, fără excese.

La fel motivați, confrații implicați în proiectul “80 la putere!”, Corina Chiriac, Adrian Daminescu, Silvia Dumitrescu, Mihai Constantinescu, Carmen Rădulescu, Anca Țurcașiu, Anastasia Lazariuc, au propus reprogramarea spectacolului de muzică ușoară ce ar fi trebuit să aibă loc pe 26 octombrie, la Sala Palatului din București.

“Din respect pentru marele artist Gabriel Cotabiță, căruia îi dorim însănătoșire cât mai grabnică, și pentru a susține Gala caritabilă organizată pentru acesta la doar 3 zile distanță de spectacolul de muzică ușoară românească “80 la putere!”, la propunerea artiștilor implicați în proiect, am hotărât să reprogramăm evenimentul nostru pentru data de 16 martie 2016″ a declarat organizatorul acestuia.

Printre atâtea aroganțe, un act de normalitate este îmbucurător.

Credit foto: Sever Gheorghe

Leave a Reply