Frumusețea nu este obligatorie, îngrijirea – da!

Frumusețea este subiectivă. Îngrijirea însă, este în opinia mea, o formă de politețe, ca și punctualitatea. Să acorzi atenție persoanei tale, măcar atât cât prezența ta să se integreze în mediul în care activezi, este o obligație socială. Astfel îmi motivez eu permanenta preocupare de a fi la curent cu ce mai este nou prin târg.

Dana Argeșan a prezentat recent în cadrul unui master class, în premieră în Romania, airbrushul produs de TEMPTU (și comercializat în parfumeriile Douglas).
Această tehnologie inovatoare și formulă de machiaj excepțională conferă tenului un aspect natural și acoperă în același timp petele pigmentare chiar până la 100%. Imperfecțiunile, acneea, liniile fine, ridurile și porii sunt corectate într-un mod impecabil.

Dana ArgesanÎn demonstrația ei, Dana a realizat un machiaj elaborat al ochilor, pregătind astfel modelul pentru a putea trece la folosirea tehnologiei airbrush.
Cu voce egală, caldă, fără aroganță sau superioritate artista a împartășit celor prezente câteva secrete pentru mărirea spațiului arcadei, conturarea sprâncenelor sau chiar subțierea formei nasului.
“Renumiți pentru tehnologia flowless cu un finish impecabil, TEMPTU AIR POD este creat în egală măsură și pentru profesioniștii din domeniul machiajului ce iși doresc performanțe remarcabile în privința calității” a explicat Dana Argeșan.
Este rezistent la apă și transpirație, fără ulei (deci non-comedogenic), pentru toate tipurile de piele, fără parabeni și testat împotriva alergiilor.
Nu încarcă tenul și este foarte rezistent la transfer, odată uscat. Verificat!

Leave a Reply