România lucrului bine făcut, cu … Andreea Marin

Andreea Marin (Fundația Prețuiește Viața) și Green Group au lansat aplicația SIGUREC pentru smartphone și tabletă (disponibilă pe sistemele de operare iOS și Android), printr-un eveniment fără cusur.

imageOricât aș vrea să fiu de cârcotașă (și nu vreau!) nu aș putea găsi “pricină” Andreei (că nu pot să o mai numesc Zână, când ea funcționează ca o femeie normală) în ceea ce privește conceptul și organizarea evenimentului de lansare. Bazându-se pe propria popularitate, ea a reușit un eveniment dinamic și ușor inedit. A adunat un număr impresionant de jurnaliști (colegi – cum i-a numit ea) și le-a oferit pe tavă un eveniment în timp real. Nu-i vorbă, că permitea și subiectul (reciclarea), dar a reușit! Pe scurt: a deplasat masa de jurnaliști, împreuna cu o mașină de colectare SIGUREC, la unul dintre primii utilizatori ai aplicației, care au solicitat colectarea unui deșeu electrocasnic de la domiciliu.
Astfel, Andreea și-a asigurat expunerea în cel mai decent mod cu putință.

Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare, oferindu-le acces la serviciul de colectare din fața casei, SIGUREC MOBIL. Utilizatorii acestui serviciu sunt recompensați pe loc cu vouchere de reducere la cumpărături.
Există și alte modalități de stimulare, pe care le puteți descoperi singuri, reciclând, sau din aplicație.

image

Leave a Reply