Hainele românești ale vedetelor de la Hollywood

Lorena Sârbu este designerul român care a crescut și învățat la Timișoara cum să facă haine, pe care să le adore vedetele de la Hollywood.

A pornit de la hăinuțe pentru păpușile preferate, iar acum Lorena îmbracă vedete precum Jennifer Lopez, Liz Hurley, Barbra Streisand, Olga Kurylenko, Eva Longoria, Sofia Vergara, Britney Spears, Nicole Richie, Carmen Electra, Lindsay Lohan, Toni Braxton şi multe altele.

jewelArtista care se mândrește cu multe nominalizări la Grammy și peste 27 milioane de albume vândute în întreaga lume a optat să poarte o rochie mini de cocktail, semnată de Lorena Sârbu, la Gala C.M.A. Awards, care a avut loc de curând în America. Jewel a strălucit pe covorul roșu alaturi de nume mari ale scenei mondiale, precum Miranda Lambert, Carrie Underwood și Justin Timberlake. Artista și-a accesorizat cu suscces ținuta care face parte din colecția primavară-vară 2015 semnată Lorena Sârbu cu o pereche de sandale Jimmy Choo și un clutch cu cristale Swarovski. Ținuta Lorenei se află într-o companie selectă.

Designerul roman Lorena_Sarbu(2)

Leave a Reply