Tratamente revoluționare și diete personalizate, la Slimart

Dieta personalizată a medicului Gabriela Man și aparatul Bella Contour Maxx de la Slimart dau speranțe vedetelor noastre, aflate în căutarea siluetei perfecte.
anca badiuAnca Badiu, declară entuziasmată că a slăbit 10 cm
în zona abdomenului după doar două ședințe.
Întrucât a hotărât să încheie un capitol traumatizant din viața ei, revenind în atenția fanilor cu un nou single, ea își dorește să slăbească rapid. A apelat la noua tehnologie dezvoltată în Israel, care îndepărtează grăsimea nedorită din zonele problemă, elimină celulita, vergeturile și are efect de lifting.
Aparatul este prevăzut cu un sistem de monitorizare a rezultatelor. “La finalul tratamentului cu Bella Contour Maxx de la Slimart am făcut alergat pe bandă timp de 15 minute pentru a elimina toxinele. Eu sunt sceptică în ceea ce privește aparatele de slăbit, dar am fost încântată să văd rezultatele uimitoare, chiar de la prima ședința. Astfel, am realizat că am pierdut 5 cm în talie”, a declarat Anca Badiu.

Are așteptări mari, pentru că rezultatele sunt de durată, conform studiilor clinice realizate de producătorii aparatului.

Leave a Reply