Ora inspirației, la lansarea noii colecții Christina Diamonds

Noua colecție de bijuterii Christina Diamonds, brand cu notorietate pe piața de ceasuri și bijuterii, s-a lansat aseară, la Chefs Experience.
Exclusivista locație, pregătită în mod inspirat ca o sală de examen, a reunit vedete, jurnaliști și influenceri din zona fashion.

image1Momentul cel mai captivant al evenimentului a fost un concurs, constând în crearea unui ceas Collect, prin personalizarea cu diamante, pietre prețioase și alte elemente care compun colecția Christina Diamonds.

 

Participantele simage2-au lăsat în voia inspirației: Dana Savuică a scris numele fiicei sale, Julie, și datele de 08 și 22. Vedeta a marturisit că ceasul Collect fantezie pe care l-a creat îl va face cadou fetei sale, pentru că în curând aceasta implinește 22 de ani.
Fiecare a fost creativ și a jonglat cu talismane sau cifre norocoase, creându-și ceasul după stilul personal. Juriul ad-hoc a ales drept câștigător ceasul Alexandei Bădoi, care a impresionat prin spiritul tradiționalist, și anume cu pietre prețioase în culorile tricolorului (rubin, safir galben și safir albastru).

Ei i s-a oferit ceasul Collect de culoare albă, dar toți invitații au plecat cu amintirea unui eveniment strălucit și un suvenir incitant, numai bun să deschidă apetitul pentru frumos.

Leave a Reply