Creativitatea “bună de purtat” a Nausicăi Mircea

Nausica Mircea, unul dintre cei mai în vogă designeri vestimentari români, a fost premiată recent, în cadrul Galei performanței, creativității și excelenței – Star Awards 2015.

Premiul pentru “Cel mai bun designer de prêt-à-porter” acordat de Star Awards, se adaugă portofoliului impresionant al Nausicăi, dar și participărilor la târguri internaționale, precum New Look of the Year, Model of the World, Romanian Fashion Day, C.P.D. Dusseldorf, Model of the Universe. Prezența ei la Bucharest Fashion Week a devenit tradiție, din 2006 încoace.

nausicaNausica a ponit la drum în 1999, cu un atelier de confecții în Focșani, căruia, la început, puțini îi treceau pragul. Apoi clienții au căpătat încredere, au constatat că găsesc la ea piese de calitate, din materiale foarte bune, cu o execuție impecabilă. Au văzut, le-a plăcut, au cumpărat, și așa a venit succesul: trofeul „Creațiile anului 2005 pentru cea mai bună colecție a unei mărci românești” premiul „Femeile de succes ale anului 2005 la categoria mărci românești”.
În 2009 a câștigat premiul pentru „Cel mai bun designer de prêt-à-porter” și pentru „Cea mai bună ascensiune”, la Romanian Fashion Awards. A fost invitată să-și prezinte colecția, alături de designeri internaționali, la celebrarea a 20 de ani a Privilege Club Ibiza, în 2013. Și tot anul trecut, a ea fost creatoarea rochiilor de seară ale celor șaisprezece finaliste ale concursului Miss World România.

Gala Star Awards, aflată la cea de a V-a ediție, este realizată de Adela Diaconu, care dorește să aducă în acest fel recunoaștere presonalităților publice care s-au remarcat în domenii precum: muzică, arte, sport, design vestimentar, beauty, media și campanii sociale și umanitare.

Credit foto Star Awards: Georgiana Dinu

 

gala

2 comments

Leave a Reply