Daruri sofisticate pentru Botezatu

Luna decembrie aduce o sumedenie de evenimente, excelent pretext pentru a face cadouri și a socializa. Zilele trecute, lansarea salonului de înfrumusețare, Hello Beauty, s-a transformat într-o adevărată sărbătoare dedicată lui Cătălin Botezatu.

BotezatuCunoscutului designer i-au fost oferite prin intermediul dragei și vechii sale prietene Dana Săvuică, daruri emblematice pentru personalitatea sa: șampanie Moet & Chandon, produse de hairstyling American Crew, o brățară din piele cu semnul său zodiacal de la Christina Diamonds, pantofi Hispanitas, cafea Bristot și bere Peroni.
Festivitate BReferindu-se la vârsta împlinită, Botezatu a spus: “mă bucur că sunt alături de prietena mea, Dana Săvuică, în această seară, iar atunci când mă aflu într-un cadru elegant, înconjurat de lume frumoasă și trăiesc bine, nu contează că am 49 de ani. Cel mai important cadou pentru mine este faptul că prieteni din toată lumea vin să mă sărbătorească”.

IsraelO altă surpriză a fost prezența lui Israel Buium, primul mentalist al Israelului, care are rădăcini în Romania. A cucerit lumea cu spectacolele sale: Las Vegas, New York, Berlin, Praga, Londra, Paris, Thailanda sau Australia. Cu o combinație între telepatie, mentalism și prestidigitație, Israel își fascinează publicul, iar umorul său a fost surclasat doar de prezența de spirit a lui Botezatu, care i-a dat replici fine.
Pentru că prilejul ce i-a reunit pe invitați a fost lansarea Hello Beauty, aceștia au primit sfaturi utile de la specialiștii prezenți: stiliștii salonului; Luminița Dumitru, de la TopLine; Elena Bucur, reprezentant Samsonite și Vlad Stefanescu, de la Bristot.
Pentru câteva ore rafinamentul și eleganța au stăpânit atmosfera, dar profesionalismul și ambianța selectă rămân la dispoziția doritorilor.

 

Leave a Reply