Carla Modrișan – când, ce și cum trebuie să purtăm

Un consilier vestimentar te învaţă cum să îţi alegi piesele şi combinaţiile vestimentare în funcție de câteva criterii: stilul de viaţă, statutul social, forma corpului, buget.
Carla Modrişan, tânăra în vârstă de 23 de ani, care a urmat cursuri de croitorie, design vestimentar şi imagine personală în România, dar şi la Paris şi Londra, își propune altceva cu “Biroul meu de stil”.

Carla Modrisan“Nu voi fi un simplu consilier vestimentar care te va ghida în alegerile tale vestimentare, ci voi împărtăşi din cunoştintele mele în domeniu cu fiecare persoană care va trece pragul acestui birou”, promite Carla, care de doi ani realizează creaţii vestimentare pentru propriul boutique din oraşul natal Ploieşti. Înainte de a trece la shopping (ce bine sună!), cei care apelează la ea, vor parcurge patru ședințe, în care se vor stabili câteva lucruri extrem de importante, cum ar fi stabilirea așteptărilor, cunoașterea garderobei, a formei corpului și a cromaticii care te pune în valoare.

Mystical“Odată ajunși în acest punct vom studia împreună ofertele magazinelor, vom compara preţuri, calitatea materialelor, modelele şi cărui segment de magazine ne adresăm în funcţie de bugetul disponibil al fiecăruia. Apoi vom pregăti şedinta de shopping de la finalul sesiunii noastre, ne vom stabili targetul, bugetul, cum trebuie să ne organizăm sesiunile de cumpărături, care sunt locurile unde găsim piesele pe care le căutăm, ce este prioritar şi ce poate să mai aştepte. Vom învăţa să devenim organizaţi si să investim banii, nu să îi cheltuim” ne atenționează Carla. (aidacarlamodrisan@gmail.com /tel: 0733 025 235)

Costul unei ședințe este de 250 lei, iar parcurgerea întregului curs nu este obligatorie.
Astfel încât consilierea poate fi considerată o investiție, dacă învățăm să cheltuim banii cu rost.

Credit grafică: Mystical

Leave a Reply