Tentația târgurilor de Crăciun

Îmi place să scotocesc în căutare de obiecte manufacturate, vintage sau doar inedite, astfel încât orice târg care promite să permită așa ceva, mă are drept clientă, sau măcar drept vizitatoare.

Globul InfofolitDeîndată ce aud cuvintele “cufăr, dulap, palat sau Moș Crăciun” (și variantele) devin brusc interesată și visez la comori vestimentare sau decorațiuni nemaiîntâlnite.
Iar impulsul imediat este sa le vizionez, musai! În așteptarea lui Moș Nicolae, Aida Bistro, din Palatul Bragadiru, a organizat pentru o singură zi, un astfel de eveniment comercial.

FragonardPoșete – Viviene Ruth, L’Art No.29, cosmetice – Ziaja, Cremeria, parfumuri – Fragonard, Marab, rame de ochelari celebre – Moscot, accesorii cu pietre prețioase – Christina Diamonds, sau pentru telefoane – Popsockets și decorațiuni inedite – Globul Înfofolit, au fost vedetele unui târg numit inspirat “Santa’s Secret Shop”. Și multe dintre acestea au avut oferte speciale, sau reduceri substanțiale.

Luna decembrie este abia la început și dacă veți sotoci prin târg, nu se poate să nu găsiți și alte astfel de ocazii. Parol!

Globul

Leave a Reply