Alone – colecția simbol, care face ravagii

Francezii o numesc simbolul eleganței, românii au învățat să o prețuiască și o copleșesc cu premii. Ea, Nausica Mircea, ne bucură cu hainele ei, iar noua ei colecție “Alone” a strălucit la Bucharest Fashion Week.
Nausica a debutat în modă în 1999, iar afacerea ei a crescut frumos, impunându-se cu succes pe piața românească. În ultimii ani, creațiile Nausica au fost apreciate pe podiumurile celor mai importante evenimente de modă din ţară (Bucharest Fashion Week, Model of the Year, Look Model etc.) şi străinătate (Paris, Kitzbuhel, Birmingham, Ibiza, Dusseldorf etc.). Doi ani la rând a prezentat la Fashion Days Strasbourg, iar francezii o denumesc simbolul eleganţei.

NausicaZilele trecute la Bucharest Fashion Week, Nausica a fost intervievată de o echipă, special pentru ”London Fashion Week”.
”Colecția Alone este un proiect de suflet pentru mine. Este în esență o colecție plină de culoare, de luminozitate și eleganță. Fiecare piesă se prezintă și se reprezintă, ca o entitate de sine stătătoare, asemeni nouă, oamenilor. A fost bine primită de public și acest lucru a constituit o bucurie în plus, pentru mine.
Alone NausicaUnitatea de culoare și tema florală au făcut din Alone o colecție delicată, elegantă, fluidă și rafinată. Este dedicată femeii, în complexitatea ei. Femeii puternice, femeii singure, femeii sensibile și visătoare, femeii mamă și femeii romantice”, mărturisește apreciatul designer.
Ținutele realizate de Nausica Mode sunt apreciate de cunoscători și foarte solicitate de femeile active, din diverse domenii profesionale.

One comment

Leave a Reply