Iulia Albu a făcut un coup de foudre pentru o bijuterie exclusivistă

Recent, Iulia Albu s-a îndrăgostit de un accesoriu aparte, un impresionat colier din aur de 22k și 18k, care a aparținut uneia dintre cele mai mari colecționare de artă românească, Marina Dimitropoulos.
Iulia Albu 1Modelul colierului este inspirat din mitologia greacă și reprezintă o variantă stilizată a tridentul lui Poseidon, celebrul simbol al dominației și puterii absolute. Fosta soție a lui Konstantinos Karamanlis, președinte al Greciei de două ori, o cunoscută colecționară de artă românească, a ales modelul acestui colier, care a fost lucrat manual în 1980, de către bijutierii renumiți ai casei grecești Zolotas.

Specialiștii au estimat valoarea acestei bijuterii ca aflându-se între 60.000 și 90.000 euro.

“Colierul este o piesă remarcabilă asemeni tuturor pieselor pe care le-am ales de-a lungul timpului și va rămâne cu siguranță una dintre bijuteriile mele de suflet si obiectul preferat din întreaga licitație. Acesta se va licita joi, 21 aprilie, ora 19.30, la Artmark si sunt sigură ca îi voi purta noroc persoanei care îl va achizitiona”, a declarat Iulia Albu, care a purtat colierul într-un shooting exclusivist, în decorul somptuos al Galeriilor Artmark.
Bijuteria face parte din Licitația de Aur, Argint și Sidef organizată de Artmark joi, 21 aprilie, ora 19:30, la Palatul Cesianu-Racoviță din str. C.A. Rosetti, nr. 5.

Leave a Reply