Dermafrac, tehnologie inovativă, exclusiv la aBeauty Clinique

Recent, aBeauty Clinique a lansat  aparatul Dermafrac și gama Universkin, printr-un eveniment exclusivist susținut de Top Line Medicals. Au participat Andreea Berecleanu, Nico, Diana Bart, Roxana Ciuhulescu, Geanina Ilieș, Julia Jianu și numeroși membri ai presei.
dive aBeauty cliniqueDermafrac, tehnologie ce se regăsește exclusiv în clinicile aBeauty timp de un an de zile, regenerează celular și reechilibrează fibrele de elastină, cu ajutorul procedurii de mezoterapie cu microace. În urma procedurii se formează noi celule de tip fibroblaste, care vor produce mai multe fibre de colagen si elastină. Dermafrac are rol în rejuvenarea pielii foto-îmbătrânite, tratamentul porilor mari sau ale problemelor de pigmentație. In plus, hidratează și reîntinerește.

eveniment aBeauty Clinique“Dermafrac reprezintă un tratament 3D, cu ajutorul căruia se realizează microdermoabraziune, mezoterapie și infuzare de substanțe antiaging. Gama Universkin, unică în lume, are la bază tratamente dermato-estetice personalizate, ce conțin ingredienți activi, recomandați în urma diagnosticului oferit de specialist. Cu Universkin pielea fiecărui pacient va primi exact ceea ce are nevoie, iar rezultatul este remarcabil, bazându-se pe studii clinice dovedite”, spune medicul specialist al aBeauty Clinique.

Echipa clinicii aBeauty din București este formată din personal medical calificat și certificat, medici specialiști și consilieri de estetică intens pregătiți în domeniul infrumusețării.
Top Line Medicals face parte integrantă din grupului de firme Top Line, grup cu o experiență de peste 20 ani pe piața din România, fiind vârful de lance în dezvoltarea industriei serviciilor de frumusețe profesională din România. Compania reprezintă exclusiv în România: Alma Lasers, LPG, Genesis Biosystem, Universkin, Gehwol, branduri care semnează echipamente medicale de ultimă generație.

Leave a Reply