Nausica Mode va prezenta trei colecții la Strasbourg Fashion Week

Designerul Nausica Mircea a fost recent invitată să participe în cadrul Festivalului de Film de la Cannes , cu o colecție haute couture. Deși a declarat că i-a produs o imensă bucurie, Nausica a fost obligată să nu dea curs invitației, întrucât va participa la Strasbourg Fashion Week, unde va prezenta trei colecții.

Cannes“E o mare onoare pentru mine, pentru brandul nostru. Mulțumesc celor ce au încredere în potențialul și profesionalismul nostru” a declarat Nausica, referitor la invitația de a prezenta o colecție în cadrul Festivalului de Film, ce se desfășoară în aceste zile la Cannes.
Dar prezența sa la cel mai important eveniment de modă din Europa, Strasbourg Fashion Week, era confirmată încă din luna februarie, iar echipa Nausicăi este extrem de implicată în pregătirea celor trei colecții pe care le va prezenta. Iar de această dată, Nausica Mode va avea și un stand cu vânzare a produselor, în cadrul festivalului.
NausicaParticiparea designerului la Strasbourg Fashion Week a devenit deja o tradiție, acesta fiind al treilea an în care își prezintă creațiile. Francezii o îndragesc foarte mult pe Nausica, fiind numită de către aceștia “simbolul eleganței”.
Succesul ei se bazează pe o abordare serioasă și inovatoare a tendințelor, pe alegerea celor mai bune materiale și pe execuția ireproșabilă a pieselor vestimentare. Fiind o perfecționistă, acordă extrem de multă atenție detaliilor, iar acest lucru este apreciat de către doamnele care aleg să-i îmbrace ținutele.
Ea a primit numeroase premii internaționale, iar în decembrie 2015 a fost desemnată designerul anului 2015 la Romanian Fashion Awards.

One comment

Leave a Reply