Acces liber la conferința Simonei Dragomir, de mâine

Joi, 23 iunie, incepand cu orele 18:30, la Aida Bistro, va avea loc o nouă conferință a Simonei Dragomir, cu tema “Fii un părinte informat și responsabil pentru viitorul copilului tău!”. De această dată, ea va împărtăși invitaților săi informații esențiale pentru părinți, în apărarea stării de sănătate a copiilor lor.

simona“Am inceput seria de evenimente «Trăiește Sănătos» în 2015, împreună cu echipa Replica Vedetelor Events și am fost uimită de reacția pozitivă a femeilor însărcinate și a mămicilor care au participat într-un număr atât de mare de la o conferință la alta. Așadar, ne-am gândit să dezvoltăm in continuare subiectul legat de nașterea și creșterea unui copil într-un mediu adecvat, iar tema centrală a evenimentelor va fi tot «Mama și copilul», cu accent pe recoltarea celulelor stem, pregătirea pentru naștere, dar și cum să ai o alimentație sănătoasă atât pentru tine, cât și pentru cel mic. Dorim să răspundem direct nevoilor participanților cu ajutorul specialiștilor de la banca de celule stem Biogenis, Sanador, Tedi și Clarfon, iar Magiunul de Topoloveni ne va fi și de această dată, alături”, a declarat realizatoarea emisiunilor “Buna dimineața, Sănătate!” de la Antena 1 și “Trăiește Sănătos cu Simona” de la radio Itsy Bitsy.

În plus, Simona Dragomir a adăugat: “Alături de mine vor mai fi dr. Zorela Sgarbura, medic primar obstetrică-ginecologie și dr. Mihaela Leventer, medic primar dermatolog, pregătite să răspundă întrebărilor publicului. M-am decis împreună cu echipa mea,  ca toți cei care își doresc să trăiască sănătos și fără griji, să se înscrie pe adresa conferintasimona@replicavedetelor.ro, intrarea facându-se-se doar în baza confirmarii, fără a se percepe o taxă de participare. Fii un părunte informat și responsabil pentru viitorul copilului tău!”.

Leave a Reply