Tehnologia Clatuu – un tratament, o mărime mai puțin

Corina, Adelina Pestrițu, Diana Bart, Ilinca Obădescu, Sylvia, Vica Blochina , Patricia Cimpoiașu și Bianca Gavrilescu de la Amadeus, alături de reprezentanții presei, au descoperit joi 16 iunie, în premieră națională, aparatul Clatuu. Tehnologia acestuia este alternativa non-invazivă a liposucției,  iar în România este distribuit de către Top Line.

ClatuuClatuu remodelează corpul, iar procedura nu este dureroasă și nu necesită timp de recuperare. Aparatul, unic în România, are două tipuri de aplicatoare, cel plat pentru stratul adipos redus și cel cu manipol curbat, pentru țesutul adipos dezvoltat, care se regăsește pe abdomen, spate sau șolduri.

team toplineSistemul controlat de răcire al Clatuu are rezultate pe termen lung, îmbunătățind fermitatea pielii și textura sa, remodelând corpul și reducând depozitele de grăsime.
Efectul este vizibil la 3 săptămâni de la realizarea tratamentului, iar rezultatul final se instalează la 12 săptămâni de la realizarea procedurii.
Tratamentul reduce țesutul adipos prin înghețare la -9°C și ajută sistemul lipidic al organismului să elimine în mod natural grăsimea.Adelina
Odată distruse prin cryo terapie, adipocitele nu se mai regenerează, menținându-se în timp rezultatul obținut.
Invitații au avut ocazia să asiste la o demonstrație live a tratamentului Clatuu și să descopere soluția pentru un corp perfect, fără durere, fără recuperare, doar cu rezultate eficiente.

Leave a Reply