Ambasad’Or Events a sărbătorit cu fast a 5-a aniversare

Centrul de evenimente Ambasad’Or Events a sărbătorit aseară, în mod grandios, împlinirea a cinci ani de când este locul, unde, nume celebre ale showbizz-ului românesc, aleg să-și celebreze evenimentele importante din viață.

AmbasadorEvenimentul a fost conceput conform noului trend pe care Amasad’Or Events speră să-l lanseze, acela al unei petreceri “glamour”, în stilul inconfundabil al Emiratelor Arabe Unite (Dubai). Astfel, centrul de interes l-a reprezentat piscina, acolo unde a fost amenajată și scena, pe care au cântat Connect-R, Ștefan Stan, Mattyas și DJ Vagabond.
Nu au lipsit delicatese din diverse zone geografice, alese cu grijă, pentru a satisface cele mai rafinate gusturi.
Colțurile dedicate dulciurilor, vinurilor, fructelor sau chiar înghețatei au fost completate de un inedit Cigar Bar, unde doritorii puteau savura arome exotice, decantate prin narghilea. Totul pus în valoare de o gamă diversificată de whisky și cognac.
Andreea MarinAmfitrioana somptuosului eveniment a fost Andreea Marin, care a purtat un sacou inspirat din portul popular.
Târziu în noapte, sub atenta supraveghere a unor pompieri aparținând unei firme private și înregistrat de două drone, care au survolat permanent spațiul, a fost adus tortul și a “explodat” focul de artificii.
Numeroasele vedete prezente, unii obișnuiți ai casei, au întreținut fastuoasa atmosferă. I-am putut vedea pe covorul roșu de la Ambasad’Or Events pe Nico, Pepe, Liviu Vârciu, Ana Maria Prodan, Denisa Nechifor, Florentina Opriș, Adela Diaconu, Raluca Andrei, Dinu și Deea Maxer, Irinel Columbeanu, Marcel Toader, Jean de la Craiova, Mircea Zara și alții.

Leave a Reply