Zina Dumitrescu, sărbătorită duminică la Vila 23 Snagov

Cu ocazia intrării în cel de-al 80-lea an al vieții, prietenii, colaboratorii și copiii de suflet ai Zinei Dumitrescu aduc un omagiu marii doamne a modei românești, printr-un eveniment care va avea loc duminică, 19 iunie, de la ora 17.00, la VILA 23.

Popoarele cu tradiție în domeniul modei își prețuiesc valorile umane, oferindu-le acestora la vârsta senectuții, o picătură din harul cu care ei au onorat podiumul, decenii la rând. Anul acesta, câțiva dintre cei care au fost atinși de bagheta fermecată a “mamei Zina” au decis să organizeze, intr-unul dintre cele mai frumoase locuri din România, aflat pe malul lacului Snagov, o sărbătoare dedicată uneia dintre cele mai active femei din moda românească. Astfel, parfumierul Raluca Vasile va creea, din esențe naturale de flori și alte miraculoase ingrediente, un parfum ce îi va purta numele sărbătoritei, Zenobia. Lansată anul trecut, Raluca s-a evidențiat prin parfumurile personalizate, realizate după simțurile olfactive și preferințele florale ale fiecarei persoane în parte, captate în sticluțe, mini-opere de artă.
80th Zina DumitrescuCreațiile lui Cătălin Botezatu, Dorin Netgrău si Eli Lăslean vor fi prezentate de către câteva manechine din Echipa de Aur a Zinei Dumitrescu. Cei trei designeri au răspuns cu emoție acestei inițiative, iar numele , cariera și reputația lor sunt încă un omagiu adus doamnei modei românești, care i-a promovat.

Farmec, prestigioasa companie românească de cosmetice, va lansa cu aceasta ocazie noua cremă antirid, GH3 Classic pentru ten matur, uscat și ridat. Aceasta reprezintă o îmbinare a tradiției cu inovația, o cremă cu efect geriatric, ce previne și atenuează semnele îmbătrânirii tenului, înainte și după menopauză, pe care o puteți testa în premieră, în cadrul evenimenotului.

Vila 23Președintele Asociației Sommelierilor din România, Florin Voica va face o demonstrație și degustare de vinuri Amfiteatru Vitis iar companiile Valvis și Alka vor veni în completarea meniului, oferit de VILA 23, cu produsele lor premium. GELAfresh, gelateria Oanei și Mirelei Tuvene, va oferi gustul dulce al după amiezii, un Candy bar cu cupcakes, macarons, mini mousse și prăjituri,  precum și tortul surpriză.

Va fi o zi dedicată inspirației, perseverenței și excelenței, care au caracterizat activitatea și anturajul Zinei Dumitrescu.

Leave a Reply