Simona Dragomir a învins canicula, alături de invitatele ei

O nouă conferință “Trăiește sănătos cu Simona” s-a desfășurat recent la Aida Bistro, deja gazdă consacrată a acestor evenimente. Canicula nu le-a speriat pe viitoarele mame, acestea participând în număr mare la conferința Simonei.

Ediția  “Mama și copilul” a furnizat audienței informații oferite de specialiști de seamă din domeniu: Cristina Vadanovici, reprezentant Biogenis, banca de celule stem; Dr. Mirela Grigoraș medic specialist obstetrică-ginecologie Sanador; Laura Mihale, Șef al Departamentului de Audiologie, Manager de Formare – Clarfon; Dr. Zorela Sgarbura, medic primar obstetrică-ginecologie, Doctor în Științe  Medicale; Dr. Mihaela Leventer, medic primar dermatolog, Doctor în Științe Medicale.

conferinta SimonaCei prezenți au aflat  despre importanța recoltării celulelor stem, dar și care sunt analizele și consultațiile  necesare pentru a face perioada sarcinii mai ușoară. Apoi s-a pus întrebarea: “Știi cât de bine auzi?”, iar nutriția sănătoasă nu putea lipsi din lista temelor alese. In cele din urmă, femeile însărcinate prezente în sală s-au informat cu privire la cele două variante de naștere, răspunsurile venind din partea Dr. Zorela Sgarbura, medic primar obstetrică-ginecologie și au primit sfaturi pentru zilele toride de vară, de la doamna Dr. Mihaela Leventer, medic primar dermatolog.

“Mă bucur că și de a această dată am putut fi alături de publicul meu, care a descoperit secretele unei vieți sănătoase! Chiar dacă zilele toride de vară par nesfârșite și gândul ne este la vacanță, graviduțele  au răspuns afirmativ invitației mele. În public am avut o prezență feminină, venită din provincie, special pentru conferința mea. Sunt onorată că și de această dată am avut invitați specialiști, alături de care am putut crea o atmosfera mai racoroasă, pentru viitoarele mame. Banca de celule stem Biogenis, Sanadmor, Clarfon, Magiunul de Topoloveni și Tedi au dat curs invitației de a schimba măcar putin, viețile tuturor celor prezenți, cu un sfat avizat ori cu produse 100% naturale”, a mărturisit realizatoarea emisiunilor “Bună dimineața, Sănătate!” de la Antena 1 și “Trăiește sănătos cu Simona” de la radio Itsy Bitsy, Simona Dragomir.

 

Leave a Reply