Călcâiul subțire, cu pila electrică Urgo, se ține!

Joi, 14 iulie, A&D Pharma Group a lansat pila electrică Urgo pentru îngrijirea călcâielor, oferind astfel o soluţie rapidă şi eficientă la una dintre cele mai des întâlnite probleme: pielea îngroşată şi crăpată de pe călcâie.

Vedete lansare pila UrgoEvenimentul a avut loc într-o atmosfera relaxantă, în prezenţa reprezentanţilor media şi a vedetelor Geanina Ilieş, Diana Munteanu, Cori Grămescu şi Maria Andrei. Bronzate, elegante și relaxate,  ele au împărtăşit din experienţa lor personală şi au explicat de ce este important să avem călcâie frumoase şi sănătoase. În plus, a luat cuvântul la eveniment şi Corina Oprescu, brand manager Urgo, aceasta prezentând proprietăţile produsului şi beneficiile utilizării acestuia, iar Georgiana Tranca, marketing manager la The Bar – Beauty Salon a prezentat informaţii utile şi trucuri pentru îngrijirea picioarelor.

Diana MunteanuS-a povestit despre femeia modernă, agitaţia zilnică, multele drumuri pe care trebuie să le facem şi cum ne afectează aceste lucruri. Bătăturile, pielea îngroşată şi senzaţia neplăcută produsă de acestea pot fi îndepărtate, acum, cu uşurinţă folosind pila electrică Urgo. Iar ca dovadă, evenimentul a fost condimentat cu momente de dans menite să le reamintească invitatelor cât de importanţi sunt paşii de zi cu zi.

poza pila UrgoDespre pilă, acest produs pe care eu îl îndrăgesc, numai vești bune; are o serie de proprietăţi care o fac să fie simplu de utilizat şi deosebit de practică:

 

– elimină pielea îngroşată
– redă supleţea pielii de pe tălpi
– este rezistentă la apă
– are mâner ergonomic
– se poate spala şi refolosi

Și în plus, beneficiază de garanţie pentru o perioadă de 24 de luni de la achiziţionare (în ţările membre UE). De asemenea, se găsesc şi rezerve pentru pilă, comercializate separat. Astfel, cu pila electrică de la Urgo, vara aceasta putem avea călcâie funky şi ne putem bucura de sandalele preferate!
Produsul este disponibil în famaciile Sensiblu, Farmacia Tei & Bebe Tei, cât şi în Bebe Supermarket. Pret recomandat – 99 lei.

A&D Pharma este cel mai mare şi mai dinamic grup farmaceutic din România care oferă servicii regionale de marketing & vânzări în domeniul farmaceutic în Europa Centrală şi de Est. Fondat în 1994, Grupul A&D Pharma operează trei linii de business.

A&D Pharma contribuie la ameliorarea nivelului sectorului sanitar în ţările unde activează, promovând produse şi servicii de calitate atât la nivelul pacienţilor, cât şi în farmacii şi spitale.

The Bar – Beauty Salon, partener la evenimentul de lansare a pilei electrice Urgo, este un salon specializat în exclusivitate pe tratamentele pielii, dar şi îngrijirea mâinilor şi a picioarelor. Pentru sfaturi de frumuseţe şi îngrijire, salonul poate fi contactat la adresa: Calea Floreasca, nr 246B (în incinta Promenada Mall), sau pe pagina de Facebook .

Leave a Reply