Un nou sezon Fashion Kids, la Nova TV

 

Începând de azi, 16 iulie, de la ora 18:30, începe un nou sezon al emisiunii “Fashion Kids”. Bianca Drăghiciu, pezentatoare și Adela Diaconu, producătoare sunt echipa care garantează un nou sezon reușit.

Profitând de vară și de vacanța mare, emisiunea își propune să le aducă celor mici informaţii utile şi subiecte de interes, atât pentru ei cât şi pentru părinţii lor. Tot ce trebuie să ştie părinții și chiar copii, despre tendințele vestimentare pentru micuți, sfaturi și trucuri utile, va fi dezvălui de către cei mai renumiți specialiști din domeniul frumuseții, medicinei, sportului și nu în ultimul rând, al culturii.

De asemenea, cei mici se vor întâlni cu vedetele lor preferate, de la care vor afla cum își petrec aceștia vara, cum se distrau în vacanța mare, când erau copii.

”Fashion Kids”, lansată de Nova TV , este produsă de Adela Diaconu, cunoscut producător de emisiuni fashion/lifestyle din România. Despre emisiune Adela spune că îşi dorește la fel ca în sezonul trecut, să le dea copiilor sentimentul că aici e televiziunea lor . ”Locul în care cei mici își pot manifesta talentul, creativitatea, iar părinții vor primi toate noutățile si informațiile utile pe teme sportive, medicale, lifestyle, timp liber, beauty, fashion de la cei mai buni specialiști pe domeniul lor de activitate.” spune Adela Diaconu.

Emisiunea ''Fashion Kids''

Prezentatoarea emisiunii, Bianca Drăghiciu este o fetiță frumoasă și talentată, care a câştigat titlul de “Super Model of the World” dar şi premiul special al juriului la concursul Little Miss World Universe 2016″, desfăşurat în Bodrum, Turcia. Bianca este dezinvoltă, spontană, adoră ceea ce face și acest lucru se vede pe micul ecran, primul sezon al emisiunii fiind un succes. Emisiunea a fost premiată la mai multe gale de televiziune din România, pentru cea mai bună emisiune de fashion și lifestyle pentru copiii.

Adela DiaconuAdela Diaconu mărturisește: ”Avem așteptări la fel de mari de la acest sezon, mai ales ca Bianca a devenit faimoasă, la doar 11 ani. Fashion Kids este singura emisiune TV din România unde copiii îşi pot pune în valoare creativitatea, talentul muzical și actoricesc, dar şi înclinaţiile pentru televiziune – o lume care le stârneşte imaginaţia şi curiozitatea”.

Leave a Reply