Geanina Ilieş părăseşte pupitrul Observatorului

Geanina Ilieş, prezentatoarea Observatorului de weekend şi Observatorului Special, spune adio ştirilor dupa 6 ani. Decizia îi aparţine în totalitate vedetei, care a decis să ia o pauză, în care să acorde mai mult timp familiei şi proiectelor personale.

Geanina IGeanina Ilieş, vedeta Observator Antena 1, considerată de public şi de Mass Media una din cele mai frumoase vedete din România, a acordat o declaraţie în exclusivitate pentru site-ul eva.ro.

“Acum 6 ani ajungeam în trustul Antena 1 cu emoţii şi totodată cu entuziasm pentru că urma să lucrez în echipa ce m-a modelat în jurnalistul care sunt astăzi. Am parcurs jurnale cu ştiri plăcute şi totodată mai puţin plăcute, live-uri în cadrul Observatorului, ediţii speciale, interviuri, campanii cu un puternic impact asupra telespectatorilor, care au schimbat vieţi. Am pus suflet în toate ştirile realizate, chiar şi când ceasul îmi suna mai devreme de ora 4 dimineaţa în fiecare week-end. Am lucrat cu oameni profesionişti, iar asta m-a ambiţionat să mă autodepăşesc în anumite situaţii. Toate aceste lucruri m-au ajutat să dobândesc experienţă, seriozitate şi profesionalism în acest domeniu.

Iată că a venit momentul să-mi iau rămas bun de la pupitrul Observatorului şi să mă concentrez mai mult pe proiectele mele personale, la care am lucrat în ultimul timp. Este o decizie pe care am luat-o personal. Acum, după vârstă de 30 de ani, simt că am nevoie de un restart în proiectele de viaţă, care să-mi ocupe zilele săptămânii şi nu sâmbetele şi duminicile, weekend-urile pe care aş vrea să le dedic de acum exclusiv copilului meu şi familiei.

În următoarele câteva luni voi lua o mică pauză în ceea ce priveşte televiziunea, timp în care îmi voi pune la punct proiectele pe care îmi doresc să le lansez din toamnă. În ceea ce priveşte propunerile din partea altor trusturi, că la orice persoană publică, da, au fost, dar în momentul de faţă nu există nicio concretizare in acest sens. Mulţumesc publicului telespectator pentru toate gândurile bune, dar şi colegilor de la Observator, care mulţi dintre ei s-au transformat în adevăraţi prieteni. Vă aştept cu drag, pentru ultima oară, în weekend-ul ce va urma, la Observator… să ne luăm rămas bun! Ne vedem în continuare pe pagina de facebook, instagram şi în curând pe site-ul geaninailies.ro”.

Geanina Ilieş a absolvit Facultatea de Juralism Hyperion în 2008. Şi-a început cariera în televiziune în anul 2009 la Prima TV, prezentând ştirile sportive. În anul 2010 semnează cu Antena 1, unde prezintă tot ştirile sportive, iar după o perioadă trece la pupitrul Observatorului. Geanina Ilieş este singura femeie care a comentat un meci de Champions League (Olympiakos – Bordeaux), punctând o premieră în România. Confom topurilor FHM, Geanina Ilieş este una dintre cele mai sexy femei din lume. Doi ani consecutivi a fost desemnată cea mai atrăgătoare prezentatoare de ştiri.

Geanina Ilieş a fost desemnată “Cea mai atrăgătoare vedetă de televiziune” în cadrul Galei Eva.ro în 2011, 2013 şi 2016 – conform voturilor a peste 100.000 de cititori. Promotor al stilului de viaţă sănătos, implicată în campanii caritabile şi sociale precum: “Balul Albastru”, “Alege un viitor frumos prin sport” sau “Hospice Casa Speranţei”, în momentul actual vedeta deţine un bussines de care se ocupă personal şi este mama a unui băieţel în vârstă de 9 ani.

Leave a Reply