Alina Pușcaș a ales să-și protejeze copilul

Tot mai multe vedete aleg să recolteze celule stem, punând astfel la adăpost starea de sănătate a copilului lor.  Însărcinată  în opt luni, prezentatoarea emisiunii “Te cunosc de undeva” va deveni pentru a doua oară mamică și de data aceasta a ales să recolteze celule stem din cordonul ombilical, pentru a-și proteja fetița, pe care așteaptă cu nerăbdare să o cunoască.

Ca și colega sa de platou, Andreea Bălan,  Alina a apelat la serviciile băncii de celule stem, Biogenis pentru profesionalismul și pragmatismul de care au dat dovadă de-a lungul timpului, dar și pentru că au în tratament primul copil român unde s-au folosit celule stem mezenchimale, din cordonul ombilical.

Alina PușcașVedeta a ales pachetul VIP constând in kitul cel mai complex de recoltare ce cuprinde: analiza sângelui mamei, prelucrarea celulelor stem ale copilului, extragerea celulelor stem în formă separată și concentrată, crioprezervare concentrat de celule stem în două recipiente, prelucrare porțiune de cordon, prelucrare gelatină Wharton, izolare de celule mezenchimale, prelucrare și purificare ADN copil, prelucrare și purificare ADN mama, pachet 101 teste genetice și pachet asistență la transport. Pretul unui astfel de kit de recoltare poate ajunge până la 9060 lei, dar ea consideră că “sănătatea fetiței mele este pe primul loc, asa că m-am decis să apelez la serviciile băncii de celule stem Biogenis, fără ezitare. Contractul l-am incheiat pe o perioadă de 18 ani, până când fetița mea va deveni majoră și titularul de drept al celulelor. Apoi, ea va decide ce va face cu acestea. Sperăm  să nu le folosim sau dacă le vom folosi, știința să evolueze astfel incât să putem întineri cu ajutorul lor. În plus, am dorit să fim liniștiți și să îi asigurăm o viață lipsită de griji din punct de vedere medical. Nu strică niciodată să ai un plan de rezervă! Reprezentanții băncii de celule stem Biogenis mi-au povestit toți pașii de la semnarea contractului până la crioprezervarea concentratului și sunt sigură  că viitorul fetiței mele este pe mâini bune!”.

Leave a Reply