De ziua ei, Denisa a fost copleșită de daruri și emoții

Denisa Tănase, componenta trupei Bambi, a fost răsfățată ieri, când a împlinit 29 de ani, cu tot felul de daruri și surprize. Deși anticipase cu emoție această sărbătoare, atenția de care s-a bucurat a copleșit-o. 

Pentru Denisa surprizele au debutat chiar la miezul nopții, când iubitul ei, Cătălin Cazacu i-a făcut primele daruri, dar acesta s-a alăturat și surprizei pusă la cale de Raluca și Teo Trandafir. Ajunsă în magazinul de bijuterii La Rosa pentru a-și alege cadoul, Denisa a fost fascinată de bijuteriile din aur alb și roz dar și de cele cu diamante. Sărbătorita și-a ales o superbă pereche de cercei, dar a probat și bijuteriile din noua colecție Heritage, adusă de curând din Turcia în magazinul din București.

imageLa scurt timp și-a făcut apariția și Cătălin Cazacu cu o echipă de la Teo Show, Kanal D. „Mi-am ales o pereche de cerceluși, frumoși, nu? Mulțumesc pentru surpriză. Nu mă așteptam să intrați așa. Îmi tremură mâinile. Sunt ușor nostalgică. E ultimul an cu doi în față. Mi-a mai oferit un hoverboard pe care l-a împachetat foarte frumos”, a spus vizibil emoționată Denisa de la Bambi. Pentru că se aflau în magazinul cunoscut și pentru cele mai apreciate verighete, Raluca Tănase le-a înmânat îndrăgostiților și catalogul de verighete, glumind că poate le vine vreo idee. Ambii au râs și au recunoscut că încă nu a venit momentul alegerii lor.

imageDealtfel, ea s-a pregătit pentru acest eveniment, străduindu-se să fie în cea mai bună formă. A descoperit în urmă cu două săptămâni o nouă terapie noninvazivă, cea mai sigură și facilă pentru rejuvenare facială și lifting: firele PDO (polidioxanonă). „Am descoperit niște fire minune și o metodă noninvazivă pentru ridicarea pomeților și a excesului de piele de pe față, gât și bărbie. Firele PDO înlocuiesc cu succes liftingul facial și rezolvă toate aceste probleme într-o ședință de 30 minute. În plus, au și rol în menținerea calității și tinereții dermului. Efectul durează doi ani”, a mărturisit Denisa Tănase pe contul de socializare, la momentul realizării procedurii, executată de către dr. Cățănaș.

Leave a Reply