Oja Breathable, cea mai nouă tehnologie Orly

Trăim din ce în ce mai intens, încercăm să rezolvăm cât mai multe probleme, ne suprasolicităm, dar dorim totuși să ne menținem atributele feminități. Ce ne poate trăda, ca fiind o persoană mult prea ocupată, care nu mai are timp pentru sine? Printre cele mai vizibile semne, o manichiură neîngrijită, cu unghii fragile și culoarea tocită pe la margini. Rowe a lansat în România Breathable, ultima tehnologie Orly, oja -tratament care permite unghiei să respire și rezistă mult timp.

După ani de teste şi cercetări, renumitele laboratoare Orly au lansat Advanced Oxygen Technology – o inovaţie revoluţionară pentru unghii uscate, casante şi deteriorate. Folosirea gelului este eficientă pentru cele cu programul  încărcat, însă din când în când şi unghiile au nevoie de o pauză. Tratamentul Orly Breathable permite oxigenului şi hidratării să penetreze unghia în profunzime. Similară tehnologiei lentilelor de contact, noua tehnologie Orly prin ingredientele sale cheie – Vitamina B5, Vitamina C si ulei de argan – hidratează, fortifică şi hrăneşte unghiile.
imageLacul de unghii Breathable lansat pe piaţa din România de ROWE este simplu şi uşor de aplicat, iar datorită factorilor de aderenţă şi aditivilor de luciu, acesta nu necesită folosirea topului sau a bazei obişnuite. Te vei bucura de o manichiură impecabilă, mult mai rezistentă şi fără să te simţi vinovată gândindu-te că atunci când îţi vei sterge unghiile acestea vor fi terne sau degradate.

BreeathableO formulă complexa – all in one – Breathable respectă timpul nostru, permițându-ne să alocăm mult mai puţin timp sesiunii de manichiură. Ideală pentru fortificarea unghiilor moi, subţiri şi fragile, noua tehnologie modifică fundamental paradigma cu care au fost obişnuite unghiile, până acum.

 

Studiile efectuate pe un eşantion de 500 de femei au condus la următoarele concluzii: 99% au văzut diferențe evidente în ceea ce priveşte sănătatea şi aspectul general al unghiilor; au simţit că unghiile sunt mai tari şi mai sănătoase după folosirea Breathable timp de o săptămâna; au experimentat o creştere accelerată a unghiei.  50% dintre cele care au testat produsul au semnalat că Breathable a rezistat mai mult timp pe unghii decât lacul clasic.
Disponibilă în cele mai chic, atrăgătoare şi îndrăzneţe nuanţe, Breathable permite asortarea culorii la starea de spirit şi la outfit-urile pregătite pentru evenimentele din fiecare săptămână. Și momentul ca unghiile tale să respire şi să strălucească de sănătate, la fiecare aplicare.

Fascinația culorilor gamei Breathable, pe site  sau pe facebook

Leave a Reply