Cristina Spătar dă RESET

Cristina Spătar prezintă vineri la ora 11.30, în Sala Unirea din incinta Palatului Parlamentului, colecția RESET,  marcând totodată și deschiderea oficială a târgului de nunți Mariage Fest, ediția cu numărul 21.

Colecția de debut a cântăreței supranumite Regina R&B, creată de Mirela Novak materializează un vis mai vechi al artistei. Ea însăși un fashion icon, dar o femeie plină de forță, Cristina schițează prin intermediul rochiilor sale de seară, o siluetă similară, care sculptează corpul fără a-l constrânge.
RESET poartă stilul și amprenta reginei R & B și aduce la viață niște trăiri estetice pe care Cristina Spătar le-a încercat de-a lungul carierei sale impresionante. Designerul Mirela Novak a căutat în vedetă mai mult decât o sursă de inspirație și a reușit să creioneze o fațetă nouă a personalității artistei, care dă prin RESET un “restart” vieții si carierei sale.
Prezentarea va fi deschisa de cantăreața de muzică populară Claudia Ghițulescu iar finalul va gi realizat de  top modelul Laurette.
Hair-styling-ul și machiajul vor fi în grija plină de inspirație a salonului Paul Studio by Paul Bălăneanu.

image

 

Leave a Reply