Dana Săvuică “recidivează” inteligent, la Timișoara

 Joi, 27 octombrie, Dana Săvuică face o nouă escală, cu caravana “Trăiește inteligent”, de data aceasta la Timișoara. Începând cu ora 17.00, Dana îi invită pe toți timișorenii la SmartSki Slope, locație amplasată în Shopping City Timișoara, unde sunt asigurate cele mai prietenoase condiții pentru practicarea sporturilor de iarnă.

“Clima pe pârtie este optimă și nu sunt necesare costume de schi sau snowboard. Fiecare dintre cei care aleg să își petreacă timpul liber aici  se simt întocmai că în stațiunile montane” ne asigură gazda evenimentului. “Abia aștept să mă întâlnesc cu publicul timișorean! Aceștia sunt atenți la stilul de viață pe care îl abordează. Mă bucur că sunt prima care sparge gheața într-unul dintre cele mai interesante locuri din Timișoara, SmartSki Slope! Vom energiza atmosfera cu momentele de fashion și beauty, marca Trăiește Inteligent, cu cele mai tari accesorii de <urban street style>de la Meli Melo și LPB shoes, cea mai nouă gamă Gerovital pentru femeile și bărbații activi, cel mai tare gust de bere Redd’s cu aromă de merișor pentru cei care nu rezistă tentațiilor… acele Tentații pe care scriitoarea Corina Ozon ne va provocă să le scoatem la lumina, făcând un slalom pe pârtia vieții! Aviz celor care vor să își descopere stilul de viață, noi suntem cei care oferă toate ingredientele, așa că va aștept la Timișoara în Shopping City Mall, la SmartSki Slope, pe 27 octombrie, de la oră 17.00″, a declarat Dana Savuica.

Iar scriitoarea cu origini timișorene, Corina Ozon, ne-a povestit: “Invitația Danei mă onorează, pentru că o admir foarte mult, un motiv pentru care am rugat-o să scrie recenzia la noul meu roman, Tentații. Revin cu bucurie, alături de ea, la Timișoara, orașul meu natal, unde exemplare din trilogia Amanților, Până când mă voi vindeca de tine, dar și Tentații vor ajunge la cei norocoși, în urma unui concurs. Ca și parfumurile Amanții (Marcman)! Va așteptăm la o discuție fără prejudecăți despre <Cum menții vie o relație?>, desigur împreună cu Redd`s”.

Dana Săvuică la TimișoaraPartenerii evenimentului: SmartSki Slope, LPB, Gerovital, Meli Melo, Redd’s, Domeniile Samburesti, Oxford Hotel

Parteneri media eveniment: DanaSavuica.ro, ReplicaVedetelor.ro, Eva.ro, Kfetele.ro, 35+.ro

Leave a Reply