Cristina Spătar și Mirela Novak au lansat colecția Reset

Cristina Spătar a lansat vineri, în deschiderea târgului de nunți Mariage Fest, ce se desfășoară la Palatul Parlamentului, prima sa colecție vestimentară, intitulată Reset.

Aflată la Palatul Parlamentului în dublă ipostază, de gazdă a târgului Mariage Fest, dar și de “debutantă” în postura de designer, Cristina Spătar a recunoscut modest că pentru această primă colecție, s-a bazat pe designerul Mirela Novak, pentru a-și materializa un vis mai vechi, acela de a creea rochii de seară.
Reset - colecțiaMirela Novak, apreciată la nivel internațional pentru creațiile sale care pun în valoare silueta femeii, prin fluiditatea materialelor folosite și a croiurilor lejere, s-a întâlnit într-un punct comun cu Cristina Spătar, a cărei pasiune pentru ținutele simple și rafinate este deja cunoscută. Din colaborarea celor două a rezultat o colecție elegantă, exuberantă, compusă din rochii cu decolteuri generoase, cu asocieri inspirate de piele și dantelă, catifea și voal, în nuanțe de verde, albastru și ivoar, la care s-au adăugat tradiționalele non-culori, alb și negru. Prin numele dat colecției – Reset,  Cristina a marcat schimbarea din cariera și viața sa.

Mireasa colecției a fost top modelul Laurette, care a prezentat o rochie albă scurtă, din dantelă, cu o trenă amplă.
Hair-styling-ul și machiajul  au fost realizate de Paul Studio, by Paul Bălăneanu. Dealtfel Paul a fost prezent pe podium, la finalul defilării, aruncând confetti și dând astfel și mai multă strălucire modelelor.

Leave a Reply