Leonidas- 15 ani de ciocolată belgiană, în România

Rafinament, eleganţă, delicateţe, valorile cu care brandul Leonidas ne-a obișnuit de când ne reconfortează și ne răsfață papilele gustative. Acestea au fost și caracteristicile petrecerii aniversare ce a avut loc la Hotel Pulmann, într-una din serile trecute.

Animată de fascinantul Verdini și trucurile sale inspirate și de vioara fermecată a Graziellei, petrecerea a reunit diplomați, jurnaliști, persoane publice și evident, reprezentanți internaționali ai brandului Leonidas.

Leonidas“Am ales să aduc povestea Leonidas în România, deoarece eu am crescut înconjurat de pralinele Leonidas, preferatele familiei. Cea care a avut aceasta idee inspirată a fost chiar mama mea, în anul 2001, când pe piaţa din România nu exista o ciocolaterie care să ofere produse premium, cu tradiţie şi o gamă largă de sortimente. Deşi începutul a fost plin de provocări, pasiunea noastră pentru ciocolată ne-a ambiţionat să ne menţinem pe piaţă, mai ales că am simţit evoluţia, atât în comportamentul consumatorului, cât şi în know-how-ul nostru“, apreciază JolyonM’Bei, reprezentantul oficial al M’B Business, compania care a adus Leonidas în România.

Cafenea LeonidasFurnizor oficial al Curţii Regale Belgiene, Leonidas a deschis primul său magazin în România în 2001, pe str Doamnei, nr 27, din Bucureşti, iar anul acesta aniversează 15 ani de expertiză integral oferită consumatorului român. În prezent, în ţară sunt deschise 9 magazine (gestionate de 2 francizori oficiali), Leonidas fiind într-o continuă evoluţie, alături de piaţa însăşi adaptându-se permanent la gusturile şi aşteptările publicului său. Calitatea superioară şi diversitatea – aproximativ 100 de sortimente disponibile – au transformat Leonidas în ciocolateria preferată a românilor. Dintre acestea, pralinele Manon Cafe şi Gianduja au rămas de mai bine de un deceniu răsfăţatele publicului. Observând dorinţa consumatorului de a experimenta tot mai multe poveşti rafinate, portofoliul Leonidas s-a extins treptat cu produse precum nuga, biscuiţi, calissons d’Aix, migdale în ciocolată, caramel, produse cu arome tipic belgiene, precum cuberdon.

PralineDupă 15 ani, magazinul din str Doamnei, nr 27, Leonidas Universitate, scrie un nou capitol, pralinelor rafinate şi sofisticate, li se adaugă Leonidas Chocolates&Cafe, un nou concept în care poţi savura şi o varietate de produse specific belgiene, precum gaufre de Liege cu îngheţată, consacrata ciocolată caldă Leonidas, tort macarons, fresh-uri, cafea şi ceaiuri. Iar mai nou, cu aplicaţia Leonidas, disponibilă atât pe sistemul Android, cat şi IOS (din noiembrie 2016), clienţii care nu au timp să ajungă în magazine, îşi pot comanda de la birou sau de acasă desertul preferat din magazinul online www.leonidas-online.ro Pentru a răspunde tuturor preferinţelor şi stărilor de spirit, în magazinul online există secţiunea “configurator ballotin”, care îi permite utilizatorului o flexibilitate extinsă, acesta având posibilitatea de a alege pralină cu pralină, exact ca în magazin.

Christmas BoxŞi cum se apropie sezonul cadourilor, expertiza de peste 100 de ani a maeștrilor ciocolatieri belgieni se va regăsi în fiecare figurină de ciocolată, aranjament de Crăciun, sau pralină menită să ne poarte alături de cei pe care îi iubim, pe tărâmul magic al Crăciunului. Leonidas reprezintă o sursă inepuizabilă de inspiraţie pentru cadouri, oferind o mare diversitate de praline şi ambalaje elegante, dar şi alte produse de lux complementare, de la şampania cu foiţă de aur la vinuri franţuzesti, cafea, foie gras ori macarons.

Gustul inconfundabil şi rafinat al produselor Leonidas în magazine, pe site  și pe facebook

Leave a Reply