Eleganța anilor ’70, în noua colecție Hispanitas

În materie de poșete și pantofi, designerii spanioli sunt, pentru mine, garanția eleganței, calității și confortului suprem. Balenciaga sau BLay sunt branduri pe care le-aș cumpăra cu ochii închiși, convinsă fiind de calitatea materialelor și a execuției. Hipanitas continuă buna tradiție a brandurilor spaniole, iar noua colecție readuce în prim-plan eleganța anilor ’70.

Hispanitas a lansat colecţia de toamnă – iarnă 2016 – 2017, o colecţie casual – chic creată pentru femeia urbană şi modernă, pentru care încălţămintea reprezintă piesa esenţială din outfit. Noua colecţie pune pe primul loc calitatea şi confortul, incluzând tendinţe actuale, create cu subtilitate, detalii colorate şi ornamente contrastante, o combinaţie perfectă pentru ţinutele de zi cu zi, reuşind totuşi să păstreze fără niciun efort rafinamentul ţinutelor.
Opera HispanitasÎn această colecţie, designerii brandului Hispanitas au folosit şi forme geometrice combinate cu texturi animal-print, amintind cu ajutorul acestora de perioada relaxată şi retro a anilor ’70. De asemenea, detaliile metalice folosite în această colecţie, combinate cu texturile animal-print asigură o notă suplimentară de eleganţă, făcând un apel către perioada “fără vârstă”.

imagePielea cu aspect granulat este un alt trend puternic în acest an, o textură cheie care accentuează tonul general al colecţiei, aducând contrast şi distincţie combinaţiilor variate de materiale. Trăsăturile esenţiale ale acestui sezon includ finisaje cu un look satinat, combinaţii de piele mată şi lucioasă, care au fost adaptate pentru a reflecta stilul şi gusturile brandului.

imageToate modelele de încălţăminte Hispanitas sunt realizate integral din piele naturală 100%, de cea mai bună calitate. Pantofii Hispanitas sunt recunoscuţi pentru confortul deosebit. Hispanitas lucrează exclusiv cu calapoade personale care au fost realizate la cele mai înalte standarde şi care fac pantofii Hispanitas deosebit de confortabili. Însemnele unei perechi de pantofi de calitate, sunt pielea fină, talpa moale şi senzaţia de lejeritate şi confort din prima zi de purtare.
Colecţia Hispanitas toamnă – iarnă 2016 -2017 este completată de genţi şi accesorii noi precum, portofele şi curele, dedicate atât părţii feminine cât şi părţii masculine. Colecția este prezentă în magazinul din Băneasa Shopping City și pe site.

Leave a Reply