Relaxare și mișcare, cu WaterBike

Despre cum să atingem potențialul maxim de sănătate, acea “stare de bine” și cum ar trebui să renunțăm la tot ceea ce este nociv în obiceiurile noastre,  primim mereu informații și suntem permanent conștienți, chiar dacă nu aplicăm. Există însă opțiuni comode și sigure, pe care merită să le încercăm, măcar pentru a ști că se poate!

WaterBike® – un sistem de aquabiking adus in România în mai 2016, care combină efectele naturale benefice ale apei calde cu mișcarea, cromoterapia, hidromasajul și aromaterapia. Pe scurt, pedalezi la fel ca în cazul unei biciclete clasice de fitness, dar în apă, în prezența unor stimuli cu rezultate favorabile la nivelul întregului organism.
De ce considerăm că aceasta este o soluție optimă? Pentru că apa exercită un efect de susținere asupra corpului, exercițiile fiind blânde pentru articulații și mai mult relaxante, decât obositoare. În acest fel, putem slăbi și de celulită fără a depune un efort care să ne obosească. Dimpotrivă, muzica și ambianța plăcută ne ajută să găsim dimineața acea energie necesară unei noi zile și seara, starea de bine după o zi încărcată. În plus, pentru aceia dintre noi care preferă banda de alergare, la WaterBike® există acum și alternativa pentru aceasta: WaterRun®, singurul sistem cu banda acvatică motorizată din România.

Studiile efectuate asupra acestei metode au demonstrat câteva beneficii surprinzătoare? Printre acestea: îmbunătățirea fluxului sanguin și o reducere a senzației de picioare grele in 100% din cazuri;
reducerea circumferinței șoldului cu până la 3 cm și reducerea circumferinței coapselor cu până la 2,5cm; slăbirea cu până la 2,9 kg;
o îmbunătățire a aspectului estetic al pielii, însoțită în 70% din cazuri de o diminuare a aspectului “coajă de portocală” specific celulitei; o scădere a retenției de apă; o reală senzație de stare de bine în 100% din cazuri.
Sistemul WaterBike® a fost încercat chiar și de îndrăgita vedetă Andreea Raicu, iar experiența ei confirmă că toamna aceasta putem slăbi frumos, în timp ce ne relaxăm!

Waterbike

WaterBike® este un sistem inovator, lider la nivel mondial în Aquabiking-ul individual în cabină privată, cu peste 200 000 de clienți și 700 de de mașini care operează în Franța și în alte țări.
În România, primul centru WaterBike® și-a deschis porțile în luna mai 2016, iar de atunci contribuie atât la starea de bine a clienților și la eliminarea kilogramelor în plus, cât și la recuperarea medicală a persoanelor cu probleme de mobilitate a membrelor inferioare și a bazinului.

Leave a Reply