Un toc face stilul – Albu@Allboutique

Seara de 20 octombrie, o seară dedicată design-ului românesc, mi-a readus în memorie tradiția lucrurilor de calitate, realizate de români.  În cadrul evenimentului “ArtFul Fashion by Allboutique” de la The Brewery Studio, invitatul special, designer-ul Mihai Albu, și ceilalți creatorii români reuniți de platforma online și-au prezentat, în premieră, noile piese din colecțiile sezonului rece.
imageCele mai la înălțime creații ale serii au fost, incontestabil, pantofii stiletto și botinele cu tocuri amețitoare din colecția de toamnă-iarnă 2016-2017 semnată Mihai Albu. Printre cele mai noi creații Mihai Albu din acest sezon, iubitoarele de modă prezente la eveniment au remarcat Stealth Booties, botinele cu superbe tocuri structurale de 11 cm. Botinele elegante din piele neagră, închise în față cu un fermoar metalic cu dublu rol, funcțional și Botine Mihai Albudecorativ, sunt extrem de trendy prin detaliile lor unice: atât trăgătorul fermoarului, sub formă de ciucure, cât și tocurile metalice, adevărate bijuterii aurii sau argintii.

Pantofi animal print Mihai AlbuO altă piesă importantă a sezonului o reprezintă pantofii Stealth din blană cu animal print, cu toc stiletto metalic – o pereche de pantofi statement, care cu siguranță va fi accentul excentric al unei ținute memorabile.

Pentru iubitoarele accesoriilor cu animal print, încă atât de “en vogue”și sezonul acesta, o opțiune tentantă este poșeta din blană de ponei, cu imprimeu tip leopard, creație Mihai Albu. Încă o noutate originală și surprinzătoare, așa cum Mihai Albu ne-a obișnuit deja, sunt ghetele reinterpretate, cu trei barete pe gleznă, închise la spate cu fermoar și toc înalt, de 11cm, îmbrăcat în piele.
“Materialul pentru care am optat, atât în cazul pantofilor stiletto, cât și al ghetelor și cizmelor, este pielea fină, gri închis. Preferata sezonului este pielea texturată, cu aspect metalizat, snakeskin. Însă cea mai mare surpriză pe care le-am pregătit-o clientelor mele, începând cu 1 noiembrie, vor fi Red Marble Shoes – pantofii cu toc sub forma unui bloc cioplit… în marmură roșie”, declară Mihai Albu.

Ileana Petrache și Mihai Albu

Produse de lux realizate manual sub semnătura designerului Mihai Albu, cu tălpi, finisaje şi materiale de cea mai bună calitate şi extrem de comode, sunt disponibile online, ca şi în showroom-ul din Bucureşti, Bd Mărăşeşti nr. 125.

Leave a Reply