Natural Formula, soluții profesionale pentru acasă

Podoaba capilară este extrem de importantă pentru fiecare dintre noi, iar felul în care este îngrijită și pusă în valoare contribuie la definirea profilului social. Un păr sănătos începe cu folosirea produselor de calitate, care garantează un scalp sănătos, fire mai puternice și protecție ‎impotriva factorilor nocivi de mediu, termici și chimici. ‎

Brandul Natural Formula a fost lansat în 1987 în Israel și de atunci este lider în ‎piața de profil. Toate produsele profesionale de îngrijire a părului Natural Formula sunt îmbogățite cu ‎ingrediente naturale, sunt prietenoase cu mediul și nu sunt testate pe animale.‎
‎Filozofia brandului se bazează pe individualitatea fiecărei persoane și pe stilul ‎coafurii pe care îl dorește. Fie că este scurt sau lung, drept sau ondulat, pentru Natural Formula ‎elementul principal este sănătatea părului, garantând un aspect natural, ‎strălucitor, flexibil și cu o culoare radiantă.‎

În România, brandul este prezent prin 2 game complete, Keratin Intense și Ampoule Intense, fiecare adresându-se unei nevoi specifice a părului. Gamele conțin 4 produse, fiecare: Șampon, Balsam, Masca și Ser. Produsele se regăsesc în magazinele partenere Sano, magazinele cosmetice dar și în online pe eshop-urile partenere.

 

NATURAL FORMULA KERATIN INTENSE este gama de produse profesionale create special pentru părul stresat termic sau supus tratamentelor de îndreptare profesională.
Se recomandă a se folosi linia completă pentru rezultate optime.

Natural Formula Keratin Intense

Produsele Keratin Intense prelungesc rezultatele tratamentului de îndreptare cu keratina, de până la 3 ori mai mult, prin:
-Linia completă este îmbogățită intens cu o formulă dublă de keratină, ce reconstruiește părul din interior și formează la exterior un strat protector. Acest înveliș protejează și netezește părul pe toată lungimea lui.
-Formula fără clorură de sodiu curăță delicat, fără a deshidrata și prelungește durata tratamentelor de îndreptare.

Șampon, 400ml
Pentru păr afectat chimic și termic. Șamponul este special adaptat pentru a satisface nevoile părului deteriorat: reface structură firului de ‎par, îl fortifica, reda elasticitatea, strălucirea și lasă părul catifelat.‎ Produs fără sodiu ce prelungește tratamentul de îndreptare cu keratina, de până la 3 ori.

Balsam, 400ml
Tratamentul de îndreptare slăbește în timp structura firului de păr, agresat zilnic cu tratemente termice. Balsamul oferă hidratare, reface elasticitatea și face părul mai puternic. Produs fără sodiu ce prelungește tratamentul de îndreptare cu keratină, de până la 3 ori.

Mască, 350ml
Masca pentru păr cu acțiune intensivă conține un complex de proteină vegetală și ‎germeni de grâu. Pătrunde în firul de păr și îl hrănește, regenerează și hidratează. ‎Întărește cuticula părului

Ser, 145ml
Repară, hrănește și fortifică părul. Repară structura părului, redând strălucirea și ‎flexibilitatea naturală a acestuia. Creează un strat protector și fortifică părul. Efect de îndreptare X 3 imbogătit cu Panthenol care fortifică acțiunea keratinei, ajută la ‎prevenirea firelor rupte și protejează părul împotriva degradărilor termice și chimice. Nu ‎contine clorură de sodiu. Spală ușor, nu usucă părul și scalpul. Este potrivit pentru ‎utilizare zilnică. ‎Se aplică pe părul curat și umed, dar și pe părul uscat. ‎

NATURAL FORMULA AMPOULE INTENSE este gama de produse profesionale îmbogățită cu micro-capsule de ulei reparator, pentru un tratament specific destinat părului deteriorat.

Natural Formula Ampoule Intense

Gama oferă un tratament intens și puternic prin intermediul micro-capsulelor care păstrează prospețimea și calitatea ingredienților activi, până în momentul în care produsul intră în contact cu părul. Când produsul este aplicat, micro-capsulele sunt eliberate și bine direcționate. De trei ori mai eficient în reabilitatea părului, datorită micro-capsulelor de ulei – un complex de uleiuri de înaltă calitate, cu textură bogată, ce hidratează și hrănesc pentru o reparare și reconstrucție imediată. Conțin ulei de cătină, borago și arbore de ceai.
Ceramidele reconstruiesc firul de păr, în timp îl fac mai puternic, mai tezistent la rupere. O formulă delicată, care nu conține parabeni, fiind sigură pentru părul deteriorat și fragil.

Șampon, 400ml

Formulă eficientă prin compoziția unică a fiecărei micro-fiole, ce conține uleiuri de înaltă calitate (ricin, semințe de borago, cătină albă, floarea-soarelui, arbore de ceai și susan) și  vitamine (provitamină B5)
Formulă fără parabeni și clorură de sare.

Balsam, 400ml
Produse profesionale pentru îngrijirea părului! În timp ce aplicați balsamul, ingredientele active, concentrate sunt eliberate, învăluind părul cu elemente nutritive și hidratante, care redau strălucire părului, elasticitate și mențin sănătatea acestuia.

Mască, 350ml
Extrem de bogată în nutrienți, masca este recomandată a se utiliza de 2 ori pe săptămâna. După tratament, părul este intrens hidratat, mai puternic și rezistent la rupere.

Ser Intens, 145ml
Tratamentul intens pentru părul vopsit, uscat sau extrem de deteriorat, ce conține micro-capsule concentrate, pentru strălucire cu efect imediat, datorită conținutului de uleiuri bogate. Imediat după aplicarea serului, părul capătă un luciu deosebit, este mătăsos și are elasticitate naturală.

Leave a Reply